Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buziulka sytuacja jest nie ciekawa. Ok to są Twoi rodzice, ale przecież są dorośli. Owszem możesz pogadać z ojcem, ale stawiam ze to i tak nic nie da. Bo albo będzie ok i z Tobą normalnie porozmawia, albo Cię zbyje jakimś odpowiedziami na odczepke... Jak pozwolisz sobie wejść teraz na głowę to nie będziesz miała swojego życia.
Porozmawiaj z ojcem i z matką i wyjaśnij na spokojnie, że są Twoimi rodzicami, ale że Ty nie możesz brać odpowiedzialności za ich decyzje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buziulka nie denerwuj się. Zastanów się czy oni by coś dla Ciebie zrobili.
Ciotce jak coś to powiedz, że są dorośli, że Ty nikomu nic nie narzucić co ma robić. Nikogo nie zmusisz do bycia z kimś z kim nie chce być.
To super Mam nadzieje, ze tu wszystko będzie ok
Tak z innej beczki jest nowy trailer GreyaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 08:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie, dalej jest "przeznaczona by czuć" i trzecia część miała wyjść dopiero ale czy jest to nie wiem. druga część tej serii jest jeszcze bardziej zryta niż pierwsza.. w sumie podobały mi się w niej tylko jej wspomnienia o tym przyjacielu
jest też trzecia część "przeznaczona do uniesień" ale tego nie czytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:19