Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sana! Gratulaaaaaaace!!
ja wczoraj zamówiłam cały zestaw, ziółka, inofem, bo już mi się kończy i testy ovu
zastanawiam się tylko czy ziółka trzeba koniecznie zacząć pić od pierwszego dnia cyklu czy mogę w dowolnym dniu
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć laseczki alez ja spać nie mogłam oglądałam na 2 jakiegos wyciskacza łez i wyłam do 2:)
a dziś od rana ścieram się z jakąś sory młodsze kolezanki, wy to co innego - guwniarą bo stworzyła na ovyfriendzie liste pozytywów jednej kreski na teście...o kur....a samo sobie przeczy laska siedzi na of babrze sie w temperaturach, śluzach i innych duperelach a jak zobaczy w kolejnym miesiacu kolejną kreche to tworzy super listę, ze przeciez jest super bo pojedzie na narty i pójdzie na grilla pić o losie trzymajcie mnie!!
co za dzień!!
albo ja jestem za nerwowa- sama nie wiem ;/Toxey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia dawaj na watek daj jej popalić, mi sie gotuje jak tworzy sie wątek listy pozytywów nie posiadania 2 kresek na teście co za tym idzie i dziecka, przeciez każda z nas jest wykręcona z bólu jak kolejny miesiąc w plecy jest, i nie ma co sie czarować , wszystkie tu jesteśmy bo tylko tu nas rozumieją, wspierają w staraniach a nie w liście pozytywów!! buuuu
toxey Ciebie tez zapraszam na wątek, no stańce za mnąWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:44
-
nick nieaktualny
-
Bo to jest taka prawda... Co urodze dziecko i co ? Nawet na wakacje nie pojade ? A to dlaczego ? Przecież dobrze jak taki brzdąc wszystkiego od najmłodszych lat doświadcza. Na narty też można dziecko zabrać, co za problem ? Znam dziewczyne która dziecko w Alpy zabrala. Więc dla chcącego nic trudnego
D., przyszła mama:), Toxey lubią tę wiadomość
-
tworzenie tego typu wątku na tym forum to jak wsadzanie kija w mrowisko. Każda z nas marzy o dwóch kreskach, więc o jakich pozytywach w ogóle można mówić? jeżeli dla kogoś jest to picie alkoholu i imprezowanie to chyba zwyczajnie nie dojrzał do posiadania dziecka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:58
przyszła mama:), monia91, Toxey, Buziulka lubią tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez tam wpadlam, jedna wielka beznadzieja!
Jaki moze byc w tym wszystkim pozytyw? Ze moge alkohol pic? Nie widze w tym nic pozytywnego, chetnie odstawie go na ten czas ciazy i karmienia, nie widze problemu zeby isc na impreze lub grila w ciazy. A wymiotowac moge co 10 minut byleby tylko ta ciaza byla!przyszła mama:) lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.