Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
futuremama wrote:Kurcze dziewczyny, ja nie rozumiem czemu w miejscu gdzie tyle kobiet pragnie (czy mogą czy mają problemy jakieś) stara się maleństwo powstają właśnie takie wątki anty. Na tylku forach mogą poruszać takie tematy, a robią to akurat tu...
Dokladnie, okropnie mnie to denerwuje, jeste tyle innych forum a musza akurat tutaj ;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyMonia haha
przeszło jej już
szybko mój rekord z teściową to pół roku prawie pod jednym dachem
futuremama...
no ja je po części rozumiem ( te z ta listą) wiem co chcą przez to osiągnąć ale myślę, że źle się za to zabierają
Bo kobieta które rzeczywiście chce dziecko to je chce i koniec.. szukanie na siłe powodów zadowolenia z nie bycia w ciąży... każda by to z chęcią oddała, zresztą do większości rzeczy można przecież wrócić, może nie odrazu ale za lat 5-10 -15
człowiek przecież nie kończy się na urodzeniu dziecka
a każde "załamanie" porażką leczy inaczej, to indywidualna sprawa... ja bym sobie takiej listy w życiu nie zrobiła w tej sprawie ale w innym kontekście typu :nie pojadę na wakacje, ale za to pokopie w ogródku, będę miała więcej pieniędzy na zakupy, spotkam się z kimś tam to to już tak.
Podobnie jest z problemem pieniędzy: nie mam kasy- mam poważne problemy z kasą ale mam kochającego męża, kochające dziecko, ślicznego pieska, żyjących rodziców ale co z tego jak nie mam ich za co wykarmić albo wesprzeć finansowo?!
Ten temat zwyczajnie jest sprzeczny się w tematyką forum
i metoda pisania listy pozytywowy nie wszędzie się sprawdza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 13:17
futuremama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buziulka bo mój dziś musiał zawieźć ja i tego psa na operację i ta operacja 4h ma trwać wiec zadzwonił, że zaraz będzie w domu bo nie opłaca mu się na wieś jechać i potem wracać na miasto. Czyli ona razem z nim. Na szczęście weterynarz powiedział, że ktoś musi zostać wiec ona została a mój jest w domu i ma po nią jechać jak zadzwoni.
Cigaretta widziałam ten wątek, co prawda nie wchodziłam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywkradłam sie na chwilę alez cudownie rozpętała się burza mózgów a wszystko z mej bezsenności a następnie waszemu wsparciu:)
kocham was wszystkie moje drogie!! dałyśmy im popalić- tak myslę
watek z dupy wzięty, niech go zabierają z forum i spadaja na wielkiego pijackiego grilla jak zobaczą jedną kreskę, bo to takie zajebiste jest wtedy, pozytyw mega!!
nie ma pozytywów w tym wszystkim!! dziewczyny, które nie przeszły żadnych problemów w staraniach ovufriendu na oczy nie widziały!! jesteśmy my które starają się miesiącymi albo pieprzonymi latami ...i się pytam jak mam się pocieszać kiedy widzę jedną kreskę? bo co pojade w góry, w dupie mam te góry, przerabiam co chwile wyjazdy z męzem dla pocieszenia kończy sie na tym , ze gapimy się na wózki, dzieci, upijamy sie z zalu a wieczorem oglądamy na allegro wózki dla Poli, której nie ma od 2 lat!!
coś tam może piszą na temat "tamte " od pozytywów, gdzies tam dzwoni ale nie wiedzą w którym kościele...niech zmienią temat na " jak sobie radzić podczas kolejnego nieudanego miesiąca" a nie " LISTA POZYTYWÓW BEZ CIĄZY" no hit dnia!!!Evaa, Buziulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja sobie wgrałam ostatni taki kalendarzyk na komórkę.. podobne jak to ovu tylko ten mi o tabletkach dodatkowo przypomniana... i tak siedzę sobie, słyszę dźwięk z komórki, patrze a tam informacja z kalendarzyka, że za 2 dni dostane okres
No jaja
Monik, to musisz zdecydować
dokładnie przeanalizować za i przeciw :>
liste pozytywów sobie zrób, o!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 13:43
Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to evaa dawaj na forum, bo Ciebie zabrakło z naszej paczki!!
poczytam jak wrócę, późnym wieczorem:) jade po dynie do hindusa:)
całkiem mi na łeb padło, zamiast zrobić sobie listę , odpalić grilla ja szukam ratunku w mym szczęśliwym życiu:)
buziale dziewczyny:*:*