Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczynki!
Boziu dwa dni nie zaglądałąm i znowu tyyyle nadrabiania zaległości...
Ale najważniejsze że uporałam się z malowaniem sypialni... Taka mala 1,5 na 2m a walczylam półtora dnia..
Ale wygrałam jestem z siebie dumna efekt nie jest powalający ale pierwszy raz sama malowalam Ojciec tylko co jakis czas zaglądał i sie smial ze mnieBuziulka lubi tę wiadomość
-
Isia u mnie mial byc wrzosowy ale cos mi sie pokrecilo i wzielam nie ta farbe co trzeba no i jest taki intesywny fiolet.. Mama sie ze mnie smiala ze mialam odswiezyc tylko kolor a wyszlo zupelnie cos innego
Taka ze mnie kobieta ze nawet kolorow nie rozróżniam :pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 18:44
-
futuremama wrote:Spoko ja się dziś dowiedziałam że będę miała załamanie nerwowe bo nie umiem znaleźć pozytywów w | kresce. Myślałam że dobrze że najpierw się wyszalałam a teraz doceniam domowe ognisko i wcale nie muszę pić o rana, a || kreski to sama radość a nie żal że coś tracę...
No ale jak bardzo chcesz dziecka i nie aj bóg krótki staż to znaczy że Twoje małżeństwo jest do dupy.
O ironio...
ha ha czytalam ten wątek ale nie chcialo mi sie odzywac zeby sie nie denerwowac... ale powiem tylko tyle niektorzy niestety jeszcze nie dorosli do bycia mamami a dziecko to tylko kaprys..
-
Isia93 wrote:Wiecie ja w pewnym sensie rozumiem obie strony, wiem o co chodzilo tmtym tylko zle to wyrazily, ale nie rozumiem tego naskakiwania na siebie;/