Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZnalazłam go w sklep play i nazywa się "kalendarz miesięczny"
od taki prosty
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.periodcalendar&hl=pl
Monik, to teraz wyciągnij wnioski
Ja bym chyba wolała podźwigać
bicepsa sobie wyrobisz heheWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 13:55
-
nick nieaktualnyEj patrze na ta aplikacje i na jej komentarze i znalazłam taki:
"Rafał Pu******
Gwarancja pewności Jestem facetem ale prowadzę kalendarz swojej kobiecie i wszystko jak dotąd idealnie.."
haha
może ginekologWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 13:58
-
nick nieaktualnyNie wiem jeszcze pewnie w któryś weekend
trzeba to dobrze zaplanować
Myślałam o 8 grudnia bo to by było równie 6,5 lat związku taka' rocznica' troche hehe
ale pewnie nie wytrzymamy tak długo
i poza tym to poniedziałek...
nawet nie wiem ile to zaproszenie jest ważneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 14:24
-
nick nieaktualny
-
Tez bym nie przepuscila
Mój ma nerwa, że cały dzień rozwalony, a ja siedzę i milcze Raz tylko powiedziałam, że mógł się nie godzić to powiedział no tak przecież ty nie pojedziesz to powiedziałam po pierwsze to nie mój pies a po drugie ja nie mam siły go nosić Mogła wziąć tego swojego faceta. Teraz będzie pół roku marudzila, że pieniędzy nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 14:35
-
nick nieaktualnyA pewnie Monik, nie daj sobie bo potem zostaniesz z tym wszystkim sama
Mąż będzie do pracy uciekał a ty bedziesz się musiała meczyc z pomysłami tesciowej.
Zaraz magiczna godzina
Monik, twój telefon tez się tak często aktualizuje - w sensie oprogramowanie? :>Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 14:56
-
Na razie to on ma gorzej bo robi remont u ciotki a to na tym samym placu.
Ja to jej powiedziałam ostatnim razem i mam spokój i wisi mi to co ona o mnie myśli i gada.
No i do domu he he
Tzn oprogramowanie czy programy ? Bo oprogramowanie to raz się aktualizpwalo, a programy na okrągło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 15:03
-
nick nieaktualnyA to mi oprogramowanie - ten android cały
telefon się wyłącza i się coś tam robi.
już 3 raz odkąd go mam... hmm...
a programy to wiesz jak wyłączyć? Musisz wejść w sklep Play w ustawienia i tam będziesz miała opcje wyłączenia aktualizacji. Ja tak zrobiłam i mam spokój z programami
I prawidłowo
a jaki plac chodzi? Nie kumam
Mój już na mnie czeka
Jak rycerz na.... oliwkowym rumaku hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 15:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny