Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama wrote:Dzięki dziewczyny bo już myślałam, że coś ze mną nie tak że nie potrafię zrozumieć jak można zakładać taki wątek w miejscu gdzie kobiety tak usilnie walczą i marzą o II kreski. Jak samo jak gdzieś tam wcześniej jakaś laska założyła wątek w stylu "o boże błagam, powiedzcie że to nie ciąża".
Tez go widzialam ! Zero takti i wyczucia!przyszła mama:) lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe Isia no jak widać wcale nie działa.
Buziulka tam jedna dziewczyna na końcu się wypowiada na temat Boga i jaka jest sprawiedliwość.
Moje obie siostry zaszły w pierwsze ciążę przed ślubem, i ta druga teraz ma jeszcze 2 w nieformalnym związku.
Ja z P mam cywilny to tez mnie wyklucza z bycia mama ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:51
-
nick nieaktualny
-
Mnie tez to denerwuje bo patrzac na to to dlaczego kobiety, ktore morduja swoje dzieci rodza je na potege a kobiety, ktore je kochaja od wyniku pozytywnego testu traca je? Nie mowie juz o pierwszych tygodniach bo moglo byc chore itp ale juz w pozniejszych tygodniach ciazy?
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytrochę mnie nie było a widze jadka trwa:)
linczuja nas na watku:) ja musz euciekac ale nie odpuscie im błagam!
wątek brzmi " lista pozytywów bez ciąży"" same załozyły a teraz się bronią jak mogą i na nas naskakują!!
to po co sa na of lepoiej niech będą na sympatii lub lokalnym czacie szukając towarzyszy do grillowania !!
uciekam bede dopiero wieczoremp- jadę do Jeleniej pewne sprawy załatwiać, trzymajcie kciuki kochane!!:*Isia93, Toxey lubią tę wiadomość
-
Buziulka wrote:Ah ja wiem, że ludzie mają prawo do własnego zdania i wiary ale czasem mam wrażenie, że są z kosmosu... albo nie znają życia, nie doświadczyły go, żyją w takiej utopi...
" Dla nas dziecko jest Darem Bożym i Błogosławieństwem. Oczywiście razem będziemy tworzyć pełną kochającą się rodzinę"
"Dla mnie dziecko jest fundamentem rodziny i namacalnym dowodem ze milosc mozna zobaczyc i dotknac"
A bez dziecka nie można? to jak zycie bez nogi? I bez nogi można żyć
No nie wiem... ja mam inne podejście do tego wszystkiego.
Mnie rodzice mają, urodzili, tak samo jak i H i jakoś te rodziny sie posypały...
Moi rodzice tak samo, rozwiedzeni od kilku lat.
nick nieaktualnygdyby Bóg o tym decydował to po co daje i potem zabiera? Dobra, bo może chce czegos nas w sposób bardzo brutalny nauczyć. Albo daje dziecko matce, która je zabije.. i skoro Bóg wie wszystko to wie też o tym, że je zabije ta matka ii jaka nauka w tym, wniosek? No nie wiem...
Isia, no widzisz...
i co miłości zabrakło, czy Boga czy czego? bo mają mnie, Ciebie czyli całe Błogosławieństwo...
Albo jest nastolatek, który pluje matce w twarz.. i co? Dar od Boga tak, fundament rodziny?
Ah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 12:07
-
Buziulka wrote:gdyby Bóg o tym decydował to po co daje i potem zabiera? Dobra, bo może chce czegos nas w sposób bardzo brutalny nauczyć. Albo daje dziecko matce, która je zabije.. i skoro Bóg wie wszystko to wie też o tym, że je zabije ta matka ii jaka nauka w tym, wniosek? No nie wiem...
Isia, no widzisz...
i co miłości zabrakło, czy Boga czy czego? bo mają mnie, Ciebie czyli całe Błogosławieństwo...
Albo jest nastolatek, który pluje matce w twarz.. i co? Dar od Boga tak, fundament rodziny?
Ah
Ile sie slyszy, ze dziecko zabija swojego rodzica, nawet niedaleko mnie byla ostatnio taka historia;(
nick nieaktualny