Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też nie cierpię jak ktoś coś mi bierze, przestawia, chowa ;/ Nie nawidzę jak ktoś moje rzeczy rusza!
A ja o 6 się obudziłam jak mój wychodził do pracy i od tej pory nie śpię a teraz dopiero mnie senność łapi i cały dzień będę chodziła przymulona ;/
Mam ostatnio ogromne problemy ze snem ;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA bo coś nie mam weny.
Mam nerwy na ten dom wariatów w którym przyszło mi mieszkać.
Andrzejki do niczego. H w łóżku bo chory a ja przed tv.
Do tego jeszcze rozwalił mi się laptop (spadł z łóżka) i popsuło się gniazdko od ładowania... a że ja nie mam w lapie baterii to laptop do niczego. Wczoraj H zawiózł go do kolegi ma dokładnie zbadać.. eh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć kochane!!
dziś wieczorem jak mój pojedzie usiądę i ponadrabiam:) alez mnie weekend wciągnął...nawet na jarmarku wczoraj wylądowałam we wrocku:) opiłam się grzańców wszelkiego rodzaju( swoją drogą straszne zdzierstwo 12 zł za kilka łyków winka, którego cała butla kosztuje 10 zł w ikei:)...a na koniec wsiadłam nawet w kolejke dla dzieci w bajkowym lesie:)
futuremama ciekawe czy się minęłyśmy gdzieś
no a tak to pije infolic, łykam tab na tarczyce i tak wogóle to mi grudzień przepadnie w cholere bo mój już dziś jedzie a jajo me pęknie pewnie za 2 dni;/;/ co za złośliwość
lecę rosół gotować bo jakoś starsznie nam sie obiadu normalnego chce po tych kilku dniach:)
do wieczorka kochane moje!! ciepłego dnia wam zyczę!!monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak Isia tam wgl sa nie które co wszystko wiedza najlepiej i często jakieś konflikt słowne powstają, wiadomo że dużo jest świeżych przyszłych mam co każde dziwne strzykniecie w macicy jest dla nich czymś niepokojącym i dziwnym a sa takie co zaraz krytykują ich wpisy no paranoja..