Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
OO masakra, i pomyśleć, że większość z nich to te, które były też na różowej stronie. Nie rozumiem co się z nimi dzieje;/ A to, że te, które niedawno zaciązyły i każdy ból je przeraża to jest chyba normalne, nigdy nie byłam w ciąży ale jak będę to na pewno też będę miała obawy, i wydaje mi się, że każda tak miała;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
No pewnie że tak ja sama wczoraj miałam dziwny lekko beżowy śluz i już jedno miałam plamienie i tez wtedy byłam przerażona...ale wszystko ok a wczorajszy służ też juz normalny muszę systematycznie przyjmować luteinę a kilka dni opuściłam zapomniałam i teraz juz muszę tego pilnować
-
No i wcale Ci się nie dziwię, to normalne, że jak ta bardzo chcesz dziecka i coś tam się dzieje to się boisz, zresztą wydaje mi się, że matki tak mają całe życie, nie tylko w ciąży i powinno się wspierac wzajemnie a nie krytykować ;/
Pilnuj, pilnuj Brzuszek rośnie?
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Truskaweczka Cześc :* :*
Słyszałam nie raz, ze na fioletowej taka atmosfera, ale nie myślałam, ze aż tak.
Każda chyba normalna kobieta która stara się o dziecko traktuje każde kłucie czy coś kolwiek innego jako coś niepokojącego.
Jak się czujecie ? -
No nie jest miło na fioletowej i dużo dziewczyn mało zagląda albo od czasu do czasu nie ma zżycia jak tu i mało się dziennie piszę bo nikogo nie ma:(
No teraz dobrze ale od tyg mnie głowa codziennie boli ale to z ciśnienia i nie wiem czy ja mam jakiś problem z ciśnieniem i powinnam to leczyć ale teraz to i tak nie dadzą mi żadnych leków bo nie można dzisiaj jest ok nie boli mnie nic:) ciekawe jak jutro będzie:( -
No dlatego uwielbiam Was odwiedzać jak pytałam gina że często mnie głowa boli to powiedział że takie skoki ciśnienia teraz sa i wiele kobiet narzeka na ból ale nie sadze ze dzień w dzień takie bóle mogą byc tylko z powodu pogody:(
-
Mierzy ale jak jestem u niego to mam książkowe ciśnienie tak sie trafia:) a tak na co dzień to różnie bywa mam ciśnieniomierz to chyba zacznę zapisywać jakoś pare dni temu miałam po obudzeniu sie z bólem głowy miałam 127/64 a po godzinie zmierzyłam to juz taki spadek 106/62 dziwne ale i tak nadal mnie bolała..