Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też będę sie męczyć w Świątecznym rodzinnym kręgu...nie znoszę jak niektórzy fałszywie mili sie uśmiechają a na co dzień dupę obrabiają i as chamscy.. mówie o moim teściu wrr...działa na mnie jak płachta na byka..
-
nick nieaktualny
-
monia91 wrote:Planujecie już coś w tym kierunku ?
Tak po nowym roku lecimy do banku puki jesteśmy we dwoje:) a maleństwo w brzuszku i będziemy starać się o kredyt:) i jak sie uda to zaczynamy wicie naszego gniazdka:)Oby to wszystko wyszło:) -
nick nieaktualnytak wogóle to mam od jutra sprytny plan aby schudnąć do świąt:P mierzyłam na weekend sukienke 38 bo to mój rozmiar i powiem wam ze taka była na wdechu:)...to przez te wina wieczorne z wami:) od jutra nie jem chleba ani nic słodkiego to me postanowienie:)
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto może idz, dla matki to zrób a siostre traktuj jak powietrze, mysle ze poszłoby jej w pięty....mnie lekcewazenie doprowadza do szału.
mnie dzis moja matka tez zagotowała , mój miał z nią wczoraj spiecie dopiero dzis mi powiedział, miałam robić burze i zadymy ale stwierdziłam ,że i tak sensu nie ma- olać to i robić swoje mońka!! -
Tylko u nas to grubsza sprawa trochę
Ja nie odzywam się z nią ani z jej chlopem i mój to samo.
Tym bardziej, że teraz widzę ile pary starają się o dziecko a moja chrzesnica pół dnia po dworze lata, jej najstarszy syn z nią nie mieszka a ten trzeci to tragedia -
nick nieaktualnyEvaa wrote:Czesc dziewczeta... Ja odpuszczam luz...czuje sie beznadziejnie ostatnio....
evaa no cholera idz do przodu, ale na spokojnie...kiedyś bedzie dobrze, wkońcu musi być!!!
pół dnia myslałam o Tobie jakos cie myslami sprowadziłam:)Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno mi zawsze nawalały a teraz cisza:) myślę ,że to bardziej psychika i jakis tam infolic cudów nie zdziała. Na luz evaa wrzuc jak ja nic nie mierze, nic nic nie sprawdzam pije ten infolic nawet wyłudziłam tablety na tarczyce i tez pije ale ciśnienia w dupie nie mam....od tak zyje i bzykam sie w dni płodne, jak kiedys bedzie z tego dziecko to super jak nie to trudno nic na siłe!!
święta ida pierniki trza piec, ty piekarczyk jesteś...robiłaś taką chatke piernikowa?