Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIsia, dokładnie.
Ja jak tylko pójde na swoje to bede robić u siebie i bede miała w nosie wszystko inne... a tak to wypada byc tu i tu i tam pomóc bo rodzice i tu też pomóc bo teściowa i w sumie tez tu mieszkam. Dylematy rokuIsia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja w sklepie mam troche do ogarnięcia:)..
wiecie dziś wychodze rano do pracy a w ucie pełno czerwonych balonów i wielkie serce na szybie z czerwonego brystolu przyczepione i napisane na nim Kocham Cię moja żonko:)
alez ten mój mąż jest kochany jadąc wczoraj wieczorem stał na tym mrozie i montował mi niespodziankę, normalnie jak w filmach...oczywiście rozpłakałam się z tego wszystkiego a ze mieszkam w centrum stałam się obiektem zainteresowań balony rozdałam, babki idace do sklepu pogratulowały a ja jakoś tak straszniej tęsknie:)
wracam do zadań, trzymajcie się ciepło!!:*
Buziulka lubi tę wiadomość
-
przyszła mama super niespodzianka Pozazdrościc
Ja wysprzątałam całą kuchnie
U nas też była opcja wigilii u nas, ale mama z siostrą nie przyjada bo auta siostra nie ma. Miała kupować ale stwierdziła, ze kupi na wiosne bo zimą i tak by stało. A teściowa, to same wiecie -
nick nieaktualnyalez wy macie pecha z tymi świętami, ja spędzam od lat z mamą, tatą bratem i bratową. każde święta, każde wolne... i zawsze jest mega, własnie tak rodzinnie , ciepło, kazdy gotuje, robimy sobie prezenty, pijemy a w nocy idziemy na pasterkę....widocznie muszę to bardziej doceniać!
a w tym roku jeszcze zabieramy rodziców na sylwka na sale:) ...wsumie to zawsze najlepiej i najbardziej upijam sie z ojcem - mega człowiek!!!
och alez ja mam rewelacyjną rodzinę!!- kurcze na refleksje mnie bierze:) -
U nas do zeszłego roku też tak było. Babcia, ciotka z meżem, kuzyn, mama, siostry itd. W tym roku babcia pojechała do ciotki. Ja z siostrą się nie odzywam i tak to własnie w tym roku jest.
Chyba zrobie tak jak mówicie. Powiem, ze robie świeta u nas i kto przyjdzie ten przyjdzie.
Nigdy nie spędzaliśmy świąt z teściową. Raz byłam u niej w drugi dzień świąt i podziękowałam -
nick nieaktualnyNo u nas teściowa jest sama. Jak zabiore swojego na świeta do moich rodziców to ona zostanie sama i cóż... mój uważa, że tak być nie może...
ja znów z teściową nie mamy rewelacyjnych stosunków, raczej oficjalne.
A u moich rodziców też nie jest fajnie. Mama wigilii nie zrobi bo ona ma prace i pierdzieli wszystko. Tata też nie bo nie ogarnie wszystkiego, zrobi conajwyzej dla siebie i tyle. Poza tym wiecie co jest miedzy moimi rodzicami, sodoma i gomora i to wszystko tak wygląda do niczego. Z rodzinnych, fantastycznych świąt zostanie zwykła prowizorka.
A mnie się marzą takie święta jak kiedyś. Pełne miłosci i radości, na wsi u chrzestnych. Ale te czasy mineły. Muszę teraz sama na takie zapracować u siebie ale ciągle wiatr w oczy
-
Tak sobie myśle, ze to jak zaprosze moją rodzine to mojego też by wypadało a tego to ja nie zniose. Czyli najlpeszym rozwiązaniem jest jechać do mojej famili, a siostrunia niech sobie idzie do rodziny Dareczka. O! To jest mój plan
Moja chrześnica ( córka tej mojej jakże inteligentnej siostry) miała komunie w tym roku, więc kupiłam jej telefon. I wiecie co ? Ona już nie ma tego telefonu !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
8 lat ma. Hehe nie przejmuj się
Jej matka jej ciągle mówi "Ciocia już Cie nie kocha, ciocia woli Kacperka Kacper to też mój chrzesniak syn drugiej siostry. Zawsze traktowałam ich równo. Prezenty na azdą okazje mieli zawsze kupione za tą samą kwotę.
W zeszłym roku na gwiazdkę kupiłam jej na allegro wielką pake ciuchów (bo wiecznie marudziła, ze Julka nie ma ciuchow) to mama tylko kilka razy ją widziała w tym co kupiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 13:23
-
nick nieaktualnycześć laseczki, dotarłam do domu objadłam się jak głupia stwierdziłam, że ma dieta nie ma sensu bo jak planuje wkońcu zajęść w tą ciąże to i tak przytyje więc sensu brak:)
i tak się połapałam,że mam 13 dc więc czas zaczać chlipać czerwone wino na endo:)
no to znów zdrowie za endo...alez ten czas leci!!Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczęta moje , własnie podpatrzyłam watek o żelu conceive plus o tym co lubia w nim plemniki zyć...i wiecie te dziewczyny co pisały, że kupiły i zobacza czy działa dzieci juz porodziły...myslicie , że to zbieg okoliczności? cholera chyba czas kupic ten zel, macie go?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 17:46