Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevaa ja dobrze rozumiem? pojechałaś a raczej poleciałas do włoch na zakupy???
monia bidzis jak bidzis na oko najlepszy...ja kupije kapuste kiszoną taką od chłopa z rynku- najlepsza....pózniej zalezy czy chce bardzo kwaśny czy nie to albo płuczesz kapuste albo nie. załóżmy ze wypuczesz połowe kupionej kapusty, wrzucasz wszystko do gara dajesz na oko liśc laurowy, kminek, jałowiec, ziele angielskie, grzyby suszone, ja dodaje jeszcze suszone sliwki ale z umiarem....a osobno na patelni smazysz mięso jakie tam kupisz ja lubie chude więc szynke, chudy boczek...wszystko musi byc miekie bo w kapuście sie nie ugotuje i bedzie twarde, później dodajesz do kapusty dodajesz różne przyprawy jest gotowa do bigosu dla łatwizny, czekasz az kapusta bedzie miekka ,dodaje jeszcze przeciwer pomidorowy bo lubie i bigos dobry jak cholera....
chyba sobie zrobie, choć za mna ogórkowa łazi:)Buziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:Czytam na tych forach laski zachodza.... Ciesza sie grudniowe krasnale... Hmmm fajnie poczytac...
Mamita zobaczysz ze zaciazysz ty teraz ... Nie wiem Ale mam takie przeczucie...
obyś miała lepsze przeczucia co do siebie:)...nie mniej bardzo dziękuje kochana:*Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie Monia nie ma szans!! Nie wierze, że to coś przeżyłoby dwa dni:)
jak u mnie sie nie udaje w dzień owulacji to co dopiero dwa dni wcześniej:)
no trudno miesiąc w tą czy w tą już nie robi na mnie wrażenia:)
Ale Ty mońka widze dałas czadu może się dobrze skońćzy..hmmm ten spadek temp typowy, na bank się uda, bo wy raczej problemu nie macie dopiero wasz 3 cykl czyli tak ksiązkowo będzie:P -
nick nieaktualny