Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja go mam zamiar kupić ale ciągle mam jakieś inne wydatki;/
Ogólnie myślę, że jest on bardzo pomocny w zapłodnieniu a już zbawienny dla tych, które śluzu płodnego mają jak na lekarstwo (czyli i dla mnie)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyi dla mnie isia też....kupiłam własnie na necie kosztuje w promocji 69 zł plus tabletki maca wziełam dla mojego na wszelki wypadek:)
drogie całe te cholerstwo nawet nie licze juz masakra jakaś.
infolic wciągam na miesiąc idzie 100 zł , latam na monitoring 3 razy po 100 zł mnie kasuje, kilka dni temu byłam u endo 150 zł dałam za wizyte a za wyniki przed wizytą 140 zł...jutro ide na następne ale to juz 30 ...i za tydzień na kolejne to juz niestety 100....
same starania mnie doprowadzą do bankructwa...no ale cóz Pola musi być -
No jest to wszystko strasznie drogie niestety, za monitoring i tak mało płacisz u mnie wizyta 70 zł dlatego też to ciągle przekładam, na żel poluje już od pażdziernika i też lipa ;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypozytywne myslenie nas nie opuszza monia:) a poza tym ja lubie wydawać byle gdzie hehe
w 3 dni z mym mężem puściliśmy dobra miesieczną wypłate, niestety jestesmy nieuleczalni:)
no to wasze zdrowie kochane moje endo kiedys mi uszami wyjdzie bedzie takie grube:) -
nick nieaktualnyno własnie ewa jak długo?
przeleciałam teraz fora chwalą sobie laski...zobaczym co bedzie u mnie:)
Monia ja nie musze się leczyć mi wszystko jest potrzebne:)...
mój mąz stwierdził, że dopóki sami my jak paluchy mozemy wydawać ile wlezie bo nie mamy na kogo więc na samych siebie trwonimy i tyle naszego:)
obiecał mi ze jak zaciąże wkońcu to zmienimy moje auto co bym mogła wózeczek spokojnie wrzucać do bagażnika:) alez chce być już w ciazy!!!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://www.przedciaza.pl/
o stad brałam i dodatkowo zapas testów kupiłam tanie a ja zuzywam tego tony:)
kurcze chyba chora bede źle sie czuje albo to wino albo tablety na tarczyce zaczynaja działać sama nie wiem...troche wyłudziłam te tablety bez wiedzy mojego gin nie wiem czy dobrze zrobiłam- no ale skoro endo mi dał to chyba głupi nie jest, chyba mi nie zaszkodzi...;/ -
nick nieaktualnyno z ta tarczyca nic tsh 3,88 mam wszyscy trąbia ze za dużo,że do 2 max ...ale kazdy mój gin a mam ich 3 pieprzyli ze w normie ze przeciez nie przekroczyło 4,2
wiec ostatnio pojechałam do endo i powiedziałam, że mój gin mnie tu wysłał i kazał dac tablety a ten sie zgodził i wypisał...ot lekarze by ich szlag!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 19:19