Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypoduszke też przerobiłam i lezenie na brzuchu i wogóle przez te 27 cykli przerobiłam chyba wszystko:)
lecę spać Mońka, coś mnie łamie... dziś coś my tylko buszujemy:) reszta się obija
tak wogóle Pola gdzie na dobre zniknęła- wciągnęło ją
dobrej nocki Mońka, do jutra:* -
nick nieaktualnycmoki dziewuszki
przyszła mama - dzięki za przepis na bigos bede w sobote z matulką gotować. tylko napisz jeszcze ile kapuchy kupujesz na to? I ile z tego wychodzi?
Evaa, pozazdrościć klimatów
też mam ambicje spakowac się i wyjechać za granice
tylko mój nie chce się ruszyć
Ja byłam wczoraj w kinie na Kosogłosie
film super
zrelaksowałam
kino tez niczego sobie
Nowa polska komedia wchodzi "Pani z przedszkola"
no i HobbitWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 07:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześc laseczki:):*
buziulka ja z tym bigosem to nie wiem ile ja na oko wszystko robie:)
a krem to używam tylko na zmarszczki 35+ bo ja chce żeby mocniej za wczasu działał więc to Ciebie nie dotyczy:)
kremy do rą to taki w sklepiku spa kupuje takim bio...najlepsze sa to rzeczy moim zdaniem:)
tak wogóle to była dzis na pobraniu krwi a babsko taka mi iglę wpieprzyło że ręka mnie do teraz boli, kierowac autem nie mogłam:)
odebrałam tez wyniki mojego zdrów jak ryba, dzwoniłam do niemiec że moze następne 10 lat tyrać do następnych wyników:)
kurde chciałabym jakiś prezent dla niego...coś oryginalnego, macie pomysł?? prosze podpowiedzcie co w waszych łepetynkach siedzi:) a ja ide kawe rozleje:)
Monia wykresik super zakonczy sie zielono zobaczysz coś mam taką czutkę
futuremama patrzę na Twój suwaczek alez masz wielkie szczęście 2,5 mm:)
trzymajcie się ciepło!!:*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 10:06
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój to np ucieszył by się z czegoś do wędkowania, ale tego nie dostanie Zła żona ze mnie
Tak na poważnie to nie wiem Sama mam z tym problem. Już któryś rok z kolei przymierzam się do zakupienia golarki, ale podobno to lipa, dlatego jeszcze nie kupiłam. Nie chce wydać kasy na coś co będzie lezało i się kurzyło. Perfumy to takie zwykłe nooo...
Aaaa kiedyś mojemu zakupiłam zapalniczke ZIPPO z grawerem.
No laseczki wyskakiwać z pomysłów