Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pasujecie do siebie Ty piękna, on przystojny
Ja na szczęście problemu rywalizacji nie mam bo to ja byłam ta lepiej traktowana Tak to jest jak pomiędzy mną a siostrami jest 12/13 lat Byłam "małą" niespodzianką do moich rodziców Siostrzyczki mi zazdrosiły, ze miałam wszystko. Zresztą do dziś tak jest.przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydo piękności mi daleko ale nadrabiam skomplikowana osobowością niezmiernie pochłaniającą mojego męża:)
no i juz mam wyrzuty, że tak na niego naskoczyłam ,nawrzeszczałam ,że mi źle i niedobrze i że biedni my i inni mają lepiej i ze to przez niego...buu szkoda mi go, bo do biednych nam daleko i stara sie jak może...przeprosiłabym go ale zapomniałam tel do pracy matko jaka szkoda:)...a wystarczyło by żeby mój brat jeździł tym co jeżdził i wszystko by grało:) hehe
ide po kawę komuś coś? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevaa zacna z Ciebie dupeczka:) haha widać charakterek
no mój sie trzyma mówiłąm Ci ,że on to wiesz kremy, dietka zdrowa, nie pali nie pije, siłownia taki brylowiec...ja w jego wieku bede wyglądać masakrycznie:) bo jestem 9 lat młodsza- czego wogóle nie widac ale to szczegół
kup mu szampon dx2 na wypadanie włosów, mój przerabiał dx2 na siwienie mył po 3 razy dziennie guwno dało ale on widział różnice na psychike mu lepiej bedzie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny