Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyplany strasznie nudne, sprzątanie chałupy:)
ja juz dzisiaj po robocie, naczycia się myja ogarnełam tzw ryneczek i nalałam wina, musze przepić mój nieudany dzień..
dołozyłam do pieca i tak sie z moim pokłuciłam ,że sie chyba do wielkanocy do mnie nie odezwie;/ dobrze, że was mam:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalbo nie ja nie robie zadnych prezentów zbieram kase na nowe auto:)
tak sobie mysle ,że mogłabym juz zaciązyć te starania, czekanie i ogólnie nerwy z tym związane sprawiają ,że jestem coraz gorszą wredną zgorzkniałą małpą...
wogole to bym się przeniosła tak 15 lat do tyłu...pierwsze miłości, randki alez to były czasy!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 19:06
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjestem to wy mnie opuściłyście więc piłowałam pazury:) na migdała:)
już mnie puściło z zazdroscią , pooglądałam nawet auto brata na necie-przesłał mi wow:)
zaczyna sie zbieranie na 10 tys droższe:)- życie:)
z moim kosa jak cholera:)Evaa lubi tę wiadomość
-
Mi przez to całe sprzątanie się polamaly Musze jakaś odżywkę kupić. Co polecacie?
To jakie chcesz kupić ?
Ja musiałam mojej mamusce parę spraw przetłumaczyć bo moja siostra ( 35l) glupsza niż nie jedna nastolatka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 20:10
-
nick nieaktualny