Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na temat swojego nie bede sie wypowiadać bo szału już nie ma w tych sprawach
Tylko problem leży u mnie bo ja rzadko kiedy mam ochote (po tych tabsach to już w ogole klapa), a i jemu się nie bardzo chce mnie "rozgrzewać". Najlepiej dla niego gdyby to było tak o i już
W ogole się dowiedziałam teraz o pewnym newsie.
Otóż u nas w mieście był ostatnio wypadek na drodze ekspresowej, którą to dopiero co otworzyli w całości. Facet wjechał na tę drogę pod prąd
i spowodował wypadek zgineły 3 osoby. Dzisiaj się dowiedziałam, że kierowca był z mojej rodzinnej wiochy. Troche go kojarze za młodu. Jechał z mężem swojej siostry, pijani, bez prawa jazy (zabrali mu), nawet nie swoim samochodem. Wjechali pod prąd, rozpędzili się i zderzyli z gościem z Łodzi. wszyscy zgineli... masakra.
najgorsze w tym wszystkim jest to, że giną ludzie niewinni. -
nick nieaktualnyAż strach wsiadać samochód... co z tego, że ty jedziesz zgodnie z przepisami jak pojedzie jakiś baran pijany, naćpany, czy sama nie wiem jaki i w ciebie przypierdzieli i ginę albo jestem kaleką do końca zycia... masakra.
Ludzie nie mają wyobraźni.. ale trudno szukać wyobraźni u pijanej osoby.
Eva, pozazdrościćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 09:55
-
A Tyle się o tym mówi, pokazują reklamy, w wiadomościach, w internecie i debile dalej robią swoje. Ja bym takich odrazu zamykała, co z tego, że wezmą prawko, większość i tak bez tego prawka będzie jeździć. Co najśmieszniejszę w więzieniu częściej lądują wypici rowerzyści niż kierowcy samochodów;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie no.. to nasz kolega jeździł po wioskach. raz rozwalił komuś płot, kilka rowów zaliczył, raz zgubił auto bo wysiadł z niego i poszedł sobie a potem zapomniał gdzie je zostawił, no i teraz ostatnio wjechal do rowu i rozwalił sobie głowe i auto też...
oczywiście wszystko wyszło po fakcie .