Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:Ok moze i 6cykl ...ale rok bez gumki i bez antyko cepcji...tzw przerywaniec i co? I nie wpadlam....
a Ty znów swoje ...mój 27 cykl z termometrem w łapie i nogami w górze po bzykaniu jakbym miała liczyć czas bez anty i przerywanki chyba staram sie od urodzenia haha ale tak na pewno ze 4 lata:) -
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Takie akcje z nią macie przyszła mała?
oj mamy kupe kupe lat...teraz i tak juz mniej...ale jednak.
sądy policje prokuratury kiedyś były na porzadku dziennym.
ale ja sie jej nie dziwie:) bzykała sie wiele lat ze swoim ginekologiem, mój sie dowiedział zostawił ją mnie znalzał ją gin pogonił i jest zgorzkniałą grubą samotną 42 latką , która by się nie czepiała pięknej , młodej i bogatej hmmm? szlag ja trafia.
w dupie ją mam:) -
przyszła mama:) wrote:oj mamy kupe kupe lat...teraz i tak juz mniej...ale jednak.
sądy policje prokuratury kiedyś były na porzadku dziennym.
ale ja sie jej nie dziwie:) bzykała sie wiele lat ze swoim ginekologiem, mój sie dowiedział zostawił ją mnie znalzał ją gin pogonił i jest zgorzkniałą grubą samotną 42 latką , która by się nie czepiała pięknej , młodej i bogatej hmmm? szlag ja trafia.
w dupie ją mam:)
Oj współczuję Ci, takie są najgorsze ;/
Ma czego chciała, zamiast się czepiać Was mogłaby o siebie zadbać i znaleźć innego
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyEvaa wrote:jasne operdzielaj mnie.... Tylko mowie jak u mnie ... Kluce sie z moim ostatnio mam nudno w zwiazku...rutyna musze Cos wymyzlec bo zbabcieje....
opierdzielam tak z przymrózeniem oka...mnie opierdzielanie zawsze mobilizuje:)
no nudy też się boje, nie raz nudno jest bo ilez można 8 lat razem ale wmawiam sobie wtedy, że nudno nie ejst , że jest zajebiście i mi przechodzi...a jak upije się , to sobie myślę, że mam goslinga w domu i już wogóle mi dobrze...ten gosling mnie kręci:)Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehe to rzeczywiście masz wesoło Evaa...poczekaj może ma jakąś męską ciote, przejdzie mu:) a z tym kochankiem ? czy ja wiem?? nawet nie wiesz kiedy się zakochasz i będzie po Tobie, tak jak ja. Mój był kiedyś moim pracodawcą, szybko jakoś przeszliśmy na inną stopę haha szybko poszło ja się rozwiodłam bo przy okazji mój ex mąż był dupkiem i alkoholikiem ...mojego bzykała się od dłuższego czasu z ginem i tak wyszło:)
ale fakt zaczęliśmy od romasu ale było bosko!!Evaa lubi tę wiadomość
-
Haha
Dobrze niech będzie zazdrosny może Cię czymś zaskoczy
No bo jak to kiedyś gadali facet to od zarabiania pieniędzy jest
Dobrze, że była mojego takich cyrkow nie odstawia co prawda ten po rozwodzie juz był więc ok. My to się w internecie poznaliśmy Ale to długa historia
Tak to jest jak się nam nudziło w domu i wino dało swojeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 19:52
Evaa lubi tę wiadomość
-
Ha ha
Ja na początku marca. Siedzialysmy z kumpela i nam się nudziło. Wiec weszłam na czat tak dla jaj i ten napisał. Zaczęliśmy pisać, potem na GG pisaliśmy. Potem sms (mieliśmy nie dzwonić do siebie wcale ) jakież było moje zdziwienie jak zadzwonił Potem gadaliśmy dzień i noc prawie. Potem przyjechał i tak ot wszystko się zaczęło.przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale historie evaa ja coś czułam ,że Ty zakręcona pijana na makarona poleciała:)
no mój miał sklepy kiedys firmowe, tak się przyjęłam na studiach po kilka godzin dziennie i nagle kochankiem był ale krótko bo wszem i wobec ześmy oświadczyli, że jesteśmy parą i ja sie rozwodze a on zostawia swoją ginekolożke:) ale to tyle czasu temu było:)
fajnie powspominać, ja uważam, że tak miało być ja do dziś widze jego wyraz twarzy jak go 1 raz widziałam, pieprzło we mnie jak grom z nieba:) i tak 8 lat ponad razem:)