Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
D. ja jeszcze nawet w ciąży nie jestem

Do tej babki co teraz chodze to nie chce zeby ciąże prowadziła.
Miałam na oku lekarza co w Piotrkowie w szpitalu pracuje, ale to zastanawiać się konkretniej będę jak już bedę w tej ciązy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:32
-
nick nieaktualnyale świat mały....z nudy weszłam na forum coś tam o grudniu dziewczyny przesyłałay fotki ze ślubu patrzę a tu jakaś cherry lady ma zdjęcie ma mojej wiochy:)
!! ale czad!! musi gdzies bliziutko mieszkać
bo zdjecie nad takim jeziorkiem, modnym ostatnio na fotki slubne:)
hehe ale fajnie:)
uciekam do chaty do później laseczki moje kochane, piekne, cudowne!!
-
Monia, ja starania o ciążę zaczęłam od wyboru lekarza, co było bardzo dobrą decyzją. Jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży i przed poronieniem zaczęłam krwawić byłam w stałym kontakcie z moją lekarką, miała dyżur w szpitalu od razu kazała przyjechać do siebie i przyjęła mnie bez kolejki, dzięki niej nie spanikowałam aż tak bardzo

w ogóle od momentu jak na nią trafiłam to wizyta u ginekologa jest dla mnie przyjemnością
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 17:45
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
D. bardzo fajna sprawa z tym pakietem, będę musiała się nad tym zastanowić tym bardziej, że chcę porobić badania a jak widzę te kosmiczne kwoty to słabo mi się robi;/
Co do pizam to mi też się podobają spodnie w krate ale mój woli spać nagi lub ewentualnie w bokserkach

Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Mój w rzeczywistości już nie wiem sama który, 6 z OF, ciągle mam nadzieję, że grudzień magiczny miesiąc przyniesie mi szczęście

Cieszę się, że wszystki na tym wątku tak się zżyłyśmy, taki miałam cel zakładając go
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyevaa co ja tu widzę?!!!!!
weź Ty się fajna dupo w garść!!
Twój 6 cykl - mój 27!

daj spokój ...owu jest fajne!! gadamy o pierdołach nie o dzieciach!
weź sie nie bocz i nie zachowuj jak księżniczka, księżniczki nie klna jak Ty!!
...kiedyś te brzuszysko będziesz miała i Twoją piękną figurę szlag trafi- jeszcze się doczekasz!!

spokojnie!!

weź wogóle przestań sie mazać, żony makaronów są silne i z charakterem!! na owu wracasz i to już!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja już piją za Ciebie- gdzie Ci będzie tak dobrze co????
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaha mi tez odpierdala raz w miesiącu ale trzeba dupe ścisnąć i tyle a nie sie mazać

dajże spokój dziewucho...moją myślą przewodnią jest " miej wyjebane będzie Ci dane" trzymajmy się tego!!
tak wogóle to miałam wizyte policjantów w domu;/ bo była mojego nasłała po coś, po co nie wiem sami nie wiedzieli poczestowałam czekoladkami, pokazałam zakaz sadowy zblizania się i tyle poszli..
ale nerw został i wbiłam sobie noza w ręke..ot kurwa ma co chciała