Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
D. ja jeszcze nawet w ciąży nie jestem
Do tej babki co teraz chodze to nie chce zeby ciąże prowadziła.
Miałam na oku lekarza co w Piotrkowie w szpitalu pracuje, ale to zastanawiać się konkretniej będę jak już bedę w tej ciązy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:32
-
nick nieaktualnyale świat mały....z nudy weszłam na forum coś tam o grudniu dziewczyny przesyłałay fotki ze ślubu patrzę a tu jakaś cherry lady ma zdjęcie ma mojej wiochy:)!! ale czad!! musi gdzies bliziutko mieszkać bo zdjecie nad takim jeziorkiem, modnym ostatnio na fotki slubne:) hehe ale fajnie:)
uciekam do chaty do później laseczki moje kochane, piekne, cudowne!! -
Monia, ja starania o ciążę zaczęłam od wyboru lekarza, co było bardzo dobrą decyzją. Jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży i przed poronieniem zaczęłam krwawić byłam w stałym kontakcie z moją lekarką, miała dyżur w szpitalu od razu kazała przyjechać do siebie i przyjęła mnie bez kolejki, dzięki niej nie spanikowałam aż tak bardzo
w ogóle od momentu jak na nią trafiłam to wizyta u ginekologa jest dla mnie przyjemnościąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 17:45
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
D. bardzo fajna sprawa z tym pakietem, będę musiała się nad tym zastanowić tym bardziej, że chcę porobić badania a jak widzę te kosmiczne kwoty to słabo mi się robi;/
Co do pizam to mi też się podobają spodnie w krate ale mój woli spać nagi lub ewentualnie w bokserkach
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Mój w rzeczywistości już nie wiem sama który, 6 z OF, ciągle mam nadzieję, że grudzień magiczny miesiąc przyniesie mi szczęście
Cieszę się, że wszystki na tym wątku tak się zżyłyśmy, taki miałam cel zakładając goprzyszła mama:) lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyevaa co ja tu widzę?!!!!!
weź Ty się fajna dupo w garść!!
Twój 6 cykl - mój 27! daj spokój ...owu jest fajne!! gadamy o pierdołach nie o dzieciach!
weź sie nie bocz i nie zachowuj jak księżniczka, księżniczki nie klna jak Ty!!...kiedyś te brzuszysko będziesz miała i Twoją piękną figurę szlag trafi- jeszcze się doczekasz!! spokojnie!!
weź wogóle przestań sie mazać, żony makaronów są silne i z charakterem!! na owu wracasz i to już!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja już piją za Ciebie- gdzie Ci będzie tak dobrze co????Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaha mi tez odpierdala raz w miesiącu ale trzeba dupe ścisnąć i tyle a nie sie mazać
dajże spokój dziewucho...moją myślą przewodnią jest " miej wyjebane będzie Ci dane" trzymajmy się tego!!
tak wogóle to miałam wizyte policjantów w domu;/ bo była mojego nasłała po coś, po co nie wiem sami nie wiedzieli poczestowałam czekoladkami, pokazałam zakaz sadowy zblizania się i tyle poszli..
ale nerw został i wbiłam sobie noza w ręke..ot kurwa ma co chciała