Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Evaa podziwiam, prawdziwy sportowiec z Ciebie:-)
Ja w tym cyklu tez na luzie, chcvialam sie sdkupic na swietach i tej atmosferze:-)
Monia jeszcze pewnie dfocvhodzi do sierbie po swietach:-)Evaa lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyto fajnie ze śniegem zaraz tak czysto ładnie i klimatycznie:)
u nas wczoraj chwile popadało ale do gór mam 30 km więc go zdziś duzo wiecej widziałam:)
evaa 8 km Ty to masz moc ja bym chyba umarła:)
Monia wpadła w szpony ciotek i ukochanej tesciowej- dziewczyna przepadała:)
a z dzieckiemrzeczywiście dopadła mnie niechęc...z moim sie zre jak cholera wszystkiego sie odechciewa;/
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNO WIDZISZ EVAA JA NIE WREDNA WRECZ ŁAGODNA JAK BARANEK!!
tylko ten mój jakis świrnięty...dzisiaj tak mnie doprowadził do rozstroju nerwowego, że w aucie złapałam go za ucho tak, że mało go nie oderwałam;/...ehhh odbija mu- podły czasem taki, że brak słów;/;/Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evaa kiedys ogladalam program w ktorym udowadniano, ze rozmiar nie ma znacenia bo wiekszosc miejsc erogennych jest na poczatku pochwy, wazniejsza jest grubosc:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 22:31
Evaa, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Hej Kochane :*
Nie zginelam i na szczęście nie wpadłam w szpony ciotek i teściowej
Święta ogólnie minęły ok. Po wigilii czułam się jak po sylwestrze bo wcale nie spałam. W pierwszy dzień świąt wróciliśmy do domu. W drugi dzień świąt wzięliśmy córe mojego i pojechaliśmy do teściowej dziecko tam zostawiliśmy i wróciliśmy. Wczoraj mieliśmy po nią jechać, ale wychodzimy z domu a tam kapec w aucie i tak przylapalo, że koło nie chciało zejść, wiec dziecko zostało u babci. Dziś zadzwonilismy na wylkanuzacje przyjechali zmienili i pojechaliśmy, nawet obiad tam zjadłam Wzięliśmy dziecko odwiedziliśmy do matki i tyle.
A co u Was ?
Przyszła mama pogodzilas się już ?
Evaa ja to bym pewnie po kawałku płuca wyplula
Co do starań to w sumie już chyba mam to gdzieś Będzie to będzie i tyle.
Buziole :* -
Kochane, wpadłam tylko napisać, że chyba się udało. Jest blada, ale widoczna druga kreska!! Jutro rano lecę na bete, trzymajcie kciuki
Evaa, Buziulka, Evell, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r.