Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja już w domu gotuje zajebiście smaczną kasze z pietruszka i porem..
chyba przełazi mi dół moze ta moja Pola nie pojawia się celowo...może gdzies tam jest uknuty plan...jakbym zaszła w ciąże teraz nie pociągnęłabym sklepu dobrze do konca roku a potrzebuje ten bajzel ciągnac dobrze do konca roku zeby kredyt wiekszy pociągnac...więc to chyba dlatego tak sobie wkreciłam...zatem mam czas na zajście musze tak zajść zeby urodzć po grudniu 2015 roku:) wtedy bedzie wilk syty i owca cała jak to się mówi:)
no juz mi lepiej ide po wińsko:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja uwielbiam wszelkiego rodzaju kasze jakąś tam wrzuciłam póżniej marchewke i pietruszke i wode i jem...obrzydlistwo ale stwierdziłam, że chce dużo dużo schudnąć zawsze ważyłam 52-53 kg teraz z 60 tak myśle nawet nie staje na wage:) niby to nie duzo na mój wzrost ale ja chce starą chuda mońke:)
jeny ale wam fajnie z myślą, że moze się udało u mnie lipa...no nic tak musi byc to dobre dla mojego kredytu:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeva i tak widocznie musi być...wino , które łykłam pokierowało mnie w jedną stronę...mianowicie:
KONIEC Z JAZDĄ DZIECIECĄ!!!!!!!!!!!!!
mam tak zajebistego, przystojnego i apetycznego męża , że będę z nim kozystac z zycia bzykac sie ile wlezie i robic co mi sie zywnie podoba...taka sflustrowana , robiaca ksiazkowo Pole tylko moge zmeczyc mego zona... tylko czekac kiedy jakas zabawna, tetniaca zyciem laska zwinie mi go sprzed nosa...
zatem ja mam postanowienie, dietuje sie, ćwiczę, troche podniose dupsko kupije nowe gacie i haleczki i ciesze sie zyciem, nie zaciaze to trudno w dupie to juz mam...chce mi sie dawnego zycia!!!
Evaa lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyneczki!
Dawno mnie tu nie bylo... Duzo przeszłam w ostatnim czasie.. Ale nie o tym.
10 minut temu zrobilam test... i zgadnijcie
Ja nie wierze!!! Nawet sobie nie wyobrażacie jak mi sie rece trzesa....
Cholera nie zasne juzEvaa, przyszła mama:), Buziulka lubią tę wiadomość
-
Witam kochane:)
Monia i Buziulka u nas wszystko jest ok już od tygodnia czuje ruchy małej jak sie wierci:) i skurcze przepowiadające ale to normalne macica ćwiczy skurcze przed rozpakowaniem;) Dzisiaj mamy połówkowe na 16,30 wiec trzymajcie kciuki za Milenkę żeby nie zmieniła się w chłopca:) A jak tam u Was?
Magdalenka Gratulacje:) -
nick nieaktualnyMagdalenka gratuluje!!
Tak w ogole czesc laski!!
Ja juz z rana na silowni bylam narobilam tez zdrowych zakupow do dietowania;)...jeny i na silowni spotkalam mego S ....przyjaciela....z dawnych lat:)...i az sie boje ze wpadne w czelusc mojej glupoty!!!...; -
Cześć !!
Madalenka gratulacje !! Spokojnych juz 8 miesięcy
Truskaweczka trzymamy kciuki za Milenke :* Daj znać po wizycie.
Przyszła mama Twój rozsądek silniejszy niż głupotaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 11:24
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość