Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie atmosfera totalnie do bani... puszczam sobie świąteczne piosenki aby przypomnieć sobie, że to święta... ale co.... nos do góry i do przodu
Byliśmy u genetyka.
Moj ma nasienie do badania ale to po nowym roku dopiero.
I ja mam sobie mierzyc temperature codziennie ale jeszcze sie nie wzielam za to
wstyd
A kariotyp za 8 tygodni.
Lecę coś porobić..
Buziaaaaki :* -
Kochane moje jak tam po swietach?
Mi mimo wielu obaw minely w fajnej atmosferze, zdecydowanie za szybko;/
Teraz zbieram sily na sylwestra:-) musze jeszcze kupic zakiet i boje sie, ze bede miala z tym problem a mam tylko 4 dni:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Ja też się dołączam do grupy
Święta minęły dość szybko w porównaniu do przygotowań ale było bardzo miło i rodzinnie
Co do sylwestra to muszę sobie kupić sukienkę a jak to ze mną bywa może mi się to nie udać
Isia93 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno cześć kochane :*
święta fajne, wesołe i z % a co
teraz sylwek przed nami:)....dzis byliśmy w górach tak na spacer niedługo wyruszymy na deski i narty bo moze coś w koncu sie ruszy z trasami-póki co zamknięte;/
jakiś nieład mam:) nawet nie wiem czy mi sie juz tego dziecka chce wiec chyba z premedytacją nie bede sie starać w tym cyklu..
miłego wieczoru:* -
Evaa podziwiam, prawdziwy sportowiec z Ciebie:-)
Ja w tym cyklu tez na luzie, chcvialam sie sdkupic na swietach i tej atmosferze:-)
Monia jeszcze pewnie dfocvhodzi do sierbie po swietach:-)Evaa lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyto fajnie ze śniegem zaraz tak czysto ładnie i klimatycznie:)
u nas wczoraj chwile popadało ale do gór mam 30 km więc go zdziś duzo wiecej widziałam:)
evaa 8 km Ty to masz moc ja bym chyba umarła:)
Monia wpadła w szpony ciotek i ukochanej tesciowej- dziewczyna przepadała:)
a z dzieckiemrzeczywiście dopadła mnie niechęc...z moim sie zre jak cholera wszystkiego sie odechciewa;/
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNO WIDZISZ EVAA JA NIE WREDNA WRECZ ŁAGODNA JAK BARANEK!!
tylko ten mój jakis świrnięty...dzisiaj tak mnie doprowadził do rozstroju nerwowego, że w aucie złapałam go za ucho tak, że mało go nie oderwałam;/...ehhh odbija mu- podły czasem taki, że brak słów;/;/Evaa lubi tę wiadomość