Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno zebyś wiedziała a tak sie składa, ze mój przyjaciel z piaskownicy jest sportowcem , układa plany zywieniowe i zestawy cwiczeń ale tylko tak dla znajomych bo zyciowo co innego robi...no i zaproponował mi ze przyjdzie dzis do mnie z planem zywieniowym i cwiczeniami i bedzie miał mnie na oko na siłowni bo tak się składa, że też zaczał chodzic w tym mies..
ach ludzie złoci to nic takiego znamy się jakies 25 lat:)...więc mońka myślę, że ćwiczenia będą na mnie działaś jak moja 25 letnia znajomośc z pięknym S:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW sklepie zimno bo gazrobią w budynku i zakrecony jest do jutra wiec mam 15 st....kończe oglądac fajny film i spadam do domu:) zajechac jeszcze musze do brata i taty jutro wyjezdzają do niemiec po urlopie, więc na pozegnalną kawe...tak wogóle to moja szwagierka stara sie o dziecko 1 mies łyka folik i wiesz co Mońka jestem pewna, że juz zaciążyła bo im to się wszystko udaje w zyciu tak na skiwnięcie palca...i jeszcze wiesz co? jak się dowiem, ze tak jets to na pewno się zatnę ze złości i żalu i bedę miała po szwagierce:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMońka Tyś do domu obcego wpuściła??....a idź a jakby coś Ci zrobili? cholera wie jaką ekipe może mieć za plecami jakaś jedna słodka malutka kobitka...odważnie...ja pozamykana na 4 spusty nawet domofon mam jako jedyna niepodpisany i myślą,że nikt tam nie mieszka:)
-
Mamita na klatce w sensie Sąsiadka z naprzeciwka tez stała akurat wiec ok U nas niestety nie ma domofonów.
A Buziulka gdzie się dzis podziała ???
A co Wy sądzicie o tej pigułce po ? Bo dziś w pytaniu na śniadanie o tym było ? :>Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:43
-
nick nieaktualnyHeloł...
jestem jestem
mielismy z mym troche spraw do zalatwienia na mieście i dopiero teraz usiadłam.
u mnie @ nie ma... aczkolwiek mnie brzuch mnie pobolewa. Jeszcze niby 2 dni... zmierzyłam temp to miałam 36,75
aj aj
przesadziłam kwiaty doniczkowie bo już miały za małe doniczki. A teraz ide zmywać.
ja myślę , że te tabletki PO to pic na wode...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 16:14