Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyach no widzisz Mońka wszystko do dupy....Poli nie ma darka nie ma....;/ ciągle tylko sama na tym padole....jak nie mam chęci to i sklep olewam rachunki się piętrzą a ja zamiast się zająć sklepem obowiązkami to uciekam pod koc i sie nie ruszam..;/
a jak u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
Ja to nie lubie tej jesieniozimy, bo zimą to tego nazwać nie można. Ciągle albo wieje, albo leje, zero ochoty na cokolwiek człowiek ma itd. Jakby to dziecko było to człowiek czymśby zajęty był i by mu pogoda w głowie nie była.
Dobra, ale musimy odpędzic to złe myślenie bo lepiej nie będzie.
Tak wiec opowiadaj co tam jak tam po swiętach ? Jak tam na sylwestrze było ? Co kupujesz Swojemu na urodziny ? :> -
nick nieaktualnya święta ok,miło, imprezowo przyjemnie...choć mam już tego dość takiej dezorganizaji....już chce mi się wiosny normalnego trybu zmęczyłam się tym świętowaniem rodzinnym:)
sylwester udany wytańczyliśmy się popiliśmy i przespałam cały nowy rok:)
a mojemu nie kupuje nic, wszystko ma więc nie widzę potrzeby zakupów a znając zycie bedzie w niemczech bidak wiec nawet ciasta mu nie upiekę....
a jak Ty Mońka? -
nick nieaktualnyno ja będę ćwiczyc od dziś....taki mam plan choć pewnie na planie się skończy:)
ale żre sałaty i jogurty i mam plan schudnąć i sie wyćwiczyć...kurde kiedyś tak dbałam o siebie taka laska byłam nogi jak u sarny teraz wszystko tylko wokół ciazy i jej robienia i człowiek nic dla siebie nie robi.....także się biorę dużo do nadrobienia az tak nie mam bardziej w głowie mam bałagan...;/Evaa lubi tę wiadomość
-
Ja to chciałam bardziej tak dla siebie. W razie ewentualnej ciązy żeby łatwiej było dojśc do siebie później.
Ja to już od dawna sobie mówie od jutra zaczne i tylko na gadaniu się kończy Niestety.
Ty to zajmij się czymś innym a nie myslami o Poli Kiedy masz mieć @ ? :> -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny