Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeloł
Do mnie ridż przylazł ale jakiś taki wymiętolony, że ho ho.
Nie zalewa
A w tajemnicy Wam powiem, że Monik ridża jeszcze nie dostała
ale ciiiii
dzisiaj miałam debiut w kuchni- a właściwie zrobiłam gołąbki w sosiku pomidorowym
ciekawa jestem czy wyszły jadalne bo wyglądają całkiem apetycznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevaaniektórzy chleją bełty przez 20 lat pod płotem i spłodzą zdrowe ładne dzieci więc cholera wie w czym problem...nie ma co się obwiniać, głowa do góry masz synka i ładne ciało a to już sper wieści:)
zobacz jaki mój stary ja też i dziś wpadłam na piękny pomysł ze tak po prostu musi być, teraz dZiecko czy za rok wielka mi różnica...musimy pozytywów szukać w tym niezaciążeniu ja sama ostatnio męczyłam się ze sobą jedna wielka jazda na Pole zresztą sama wiesz....ale nie tedy droga,moze trzeba zajac sie innymi rzeczami, planami, i wtedy dziecko samo przyjdzie nie wiadmo kiedy!!!!!! mówie Ci to o to w tym chodzi!!!!
ja odkładam starania, w ogóle przestaje sie bzykać w dni płodne mam inne plany wiec teraz pewnie na bank bym wpadła ale nie chce priorytet pociagnąc ten sklep wziac kredycisko zaczac budowe domu i zachodzic w ciaze:)Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem! !!
Oj nie monka u mnie tak nie ma albo idę wg planu albo nie; )...ja juz mam plan na cały rok i będę tak szła ja zawzieta jestem i zawsze wszystko robię wg planu wiec ciąża mi teraz nie potrzebna; )
Moje plany to:
-schudnąć i wyciszyć się i podnieść dupe
-sklep kredyt budowa chałupy
-wakacje pełna gębą namioty rowery zamierzam pojechać do Wenecji bo zawsze miałam chęć i do Grecji.
A od grudnia znów będę się starać; )
Ale nie wywalicie mnie co? -
nick nieaktualny