Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytaaaak jak i ja
heheh
u nas w domu rewolucje... przyjechał mojego H brat, w kartonami i pudłami swoich rzeczy rozwód bierze ze swoją małżonką, jeszcze swoje dziecko chce nam u przywieź... nooo cyrk istny. W domu ciasno, teściowa teraz trzyma szyche z tym bratem, H cały czas poza domem a mnie głoooowa i macica chce wybuchnąć.
chce na swooojeee!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonka moja dieta git same owoce warzywa kasze jogurty i ziarna dobrze jest.
Wiecie ze dziś w sklepie na padła mnie chora psychicznie kobieta. ..masakra tak się zdenerwowana ze teraz pi 2-3 godz mi wychodzi brzuch mnie boli i słabo mi. ..Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynooo nudno nie jest...
tylko szkoda, że w taki negatywny sposób.
Brat H już dostał swoją szafeczkę, zamontował nowy TV w pokoju w którym siedzi teściowa. Dzieciaka chce nam tu przywieźć ale jego małżonka się nie zgadza, to ten już policją straszy... mówie Wam.
H się nic nie odzywa, nic a nic.. ani czy tu na stałe się wprowadził ani o nic nie pyta. Jedyny plus jest taki, że za robote sie wzieli i troche drzewa zwożą.
Przyszła mama - co ta kobita Ci narobiła? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamii...ale co super brzmi!!!
no zebyście wiedziały do śmiechu mi nie było:)!!
przyszła taka starsza Pani biedna widzę w jakiś buciorach i za dużym płaszczu, szczerbata brudne włosy w kucyk...myśle pokręci się i tyle nieszcześliwych ludzi nie brakuje.
poszła wzięła jedną bluzkę i mówi, ze chce ją kupić i że będzie na rocznego chłopca....ja jej na to, że to na 10 lat rozmiar więc bedzie za duża...a ta do mnie: ty kurwo, ty lafiryndo, szatański pomiocie nie bedziesz tu ze mnie wariata robić wzieła mnie za ręce zaczeła szarpać wygadywać od rzeczy....a jak jak w furie wpadfłam bo ja nerwicowa baba strasznie wzięlam ją za szmaty, wywaliłam ze sklepu policją zaczęłam straszyć , nakrzyczałam sie co nimiara a ta swoje....szok mówie wam...polazła jakoś ale jeszcze krzyczała pod sklepem. tak mnie z równowagi wyprowadziła, że trzesło mnie kilka godzin i brzuch mnie bolał....
jeny o 18 wpadają do mnie na drina a później na kręgle a ja w dresach z mokrą głowa jakos nie mogę dzis się zorganizować po tej akcji
miłego wieczoru laseczki me kochane!!Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-