Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane;*
Widzę, że coraz mniej tu Was jest, nie dziwię się, mi starania też dają w kość, nic mi się nie chce. Dziś zaczęłam nowy cykl, umieram z bólu brzucha.
Miałam wielkie nadzieje na ten cykl, różne objawy no ale jak zwykle nic;/
Truskaweczka cudowny brzusio
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Monia dlaczego do kwietnia?
Ja trochę jestem zawiedziona moim ;/
W zeszłym roku pytałam go czy jeśli nie uda Nam się zajść w ciążę do grudnia to czy w nowym roku zrobi badania nasienia, bez wahania się zgodził.
Jak dostałam okres 3.01 przypomniałam mu o badaniach, powiedział, że się umówi i co?? Ani widu ani słychu ;/ Przypominałam mu kilka razy, i mówił "Wiem muszę iść" No to wie a ku.wa nie idzie!! Ja już się nie odzywam, w końcu on też powinien wyjść sam z jakąś inycjatywą, czasem mam wrażenie, że tylko mi zależy na tym dziecku ;/
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto wygarnij mu a co:) waleczna bądź, trzeba walczyć o swoje, faceci nie są zbyt rozgarnieci, to naukowo udowodnione:)
wczoraj oglądałam w nocy program na temat orgazmu ot i takie ciekawostki...
orgazm kobiecy zapisuje się w jej mózgu na kilka dni, u faceta sladu nie ma:)
kobieta żeby przezyć orgazm musi mieć uruchomiony mózg bez tego ani rusz....nie dojdziemy za chiny bez mózgu...faceci owszem, mózg do niczego nie jest im potrzebnyEvaa lubi tę wiadomość
-
Mamita ćwiczę ćwiczę
Isia chce trochę ogarnąć się i zacząć na wiosnę pełna para A poza tym mam taki swój dyskomfort psychiczny jakby miało się udać teraz, może nie powinnam no ale...
Isia pogadaj z nim, albo daj mu chwile przemyśleń.
Niezle z tym orgazmemWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 12:04
-
Jakby faceci do tego mieli jeszcze mózgu używać to dzieci w ogóle by nie było! O!
Wygarnęłam raz, więcej nie będę, niech sam na to wpadnie. Jak nie to koniec starań i tyle, i tak już mam ich dość ;/
nick nieaktualny
-
Monia rozumiem
Ja zastanawiam się czy mierzyć tą zasraną tempkę, z jednej strony fajnie wiedzieć kiedy mniej więcej była ovu i wgl ale z drugiej teraz jak nie mierzyłam to miałam spokój, nie myślałam o tym prawie wgl i to mi się bodobało
nick nieaktualnynic nie mierz!! daj sobie spokój, jak kolejny cykl pójdzie się w...ć to wtedy zgonisz, ze może nie trafiłaś w owu i będzie lżej:)
ja i tak jestem najlepsza:)...zapas infolicku na pół roku, leki na tarczyce, wszystkie badania zrobione, żel conceive.. i odłożyłam starania:) hehe nawet się boję żebym nie zaciążyła:)
nawet nie wiecie jaki mam spokój duchowy! nie ma ciązy to nie ma , ciesze się innymi rzeczami , o których zapomniałam...no i popadam w wiry zakupowe:)...ale to milutkie:) -
Dziewczyny Wy ten żel zamawiałyście przez internet?
Przyszła mama chciałabym tak potrafić jak Ty ale chyba za bardzo weszło mi to w psychike ;/ No ale ten miesiąc na prawdę był lepszy
Juz poprawiam mamita na orgazm Pisze z tel i mi słownik przestawia
Nie mierz! Luz blues jest i tyle
Ja gotuje obiad bo mój do roboty na 14.
Przez internet, ja go jeszcze nie używałam.
Mamita a Ty zbadaj tarczyce co by za bardzo nie spadłaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 12:05