Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMońka gotuj gotuj...jak los się zlituje to mój zon dziś przyjedzie i jutro też bede już dla niego gotować a nie było go 3 tyg cholera jasna!!
pudełko z dzieckiem jakimś Isia
a monia powiem po cichu żeby mnie nie zlinczowały...rzuciłam tablety na tarczyce, stwierdziłam ,ze jak sie nie staram to nie ejst mi potrzebna:) pewnie narobiłam bałaganu ale co tam w nosie to mam:) -
Ech to trochę kiepsko bo zamierzam go zamówić a boję się, że wpadnie w niepowołane ręce i ktoś to zobaczy ;/ U Nas nikt nie wie, że się staramy a tym bardziej, że są jakieś z tym problemy
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Dziewczyny co tam u Was słychać? Ja się przyszłam pochwalić i pokazać ciociom Małą Milenkę
Milenka rośnie prawidłowo waży 429g
Podczas badani kopała mnie nóżkami i kręciła główka jak by była zła że ją podglądamy wstydziuszek mały
Łożysko prawidłowe w przedniej ścianie szyjka 3,6cm w normie (norma>25mm)
Wszystkie narządy prawidłowo się rozwijają
Mała jest nadal tydzień starsza:)
basiula lubi tę wiadomość
-
basiula wrote:Wooooow Gratuluje bo nie mialam jeszcze okazji Mam nadzieje ze tez sie niebawem doczekam takiej slicznej fotki.Pozdrawiam
Dziękujemy również śle &&&&&&&& wiruski żeby był taki maluszek:)Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze chwila i Milenka będzie z Wami;) Zazdroszczę
U mnie postęp, mój zadzwonił do kliniki, na razie tylko zapytać jaka cena itp. Mam nadzieję, że się ruszy z tymi badaniami:) Szkoda tylko, że tyle to wszystko kosztuje ;/Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyHeja plotkary
Isia, ja Cie rozumiem z tymi badaniami. My byliśmy w Genosie 19 grudnia i po nowym roku mój miał pobrac nasienie i im zawieść.. i co? nie zawiózł... bo musibyć 5niowa wstrzemięźliwość ale nie dluzsza niż 7 dni.
babka w tej klinice nas zastrzeli za to...
zadzowniłam dzisiaj i umówiłam go jutro na 8:30.. a niech tylko nie pojedzie to mu te jądra sama odgryze
w ogole mnie wkurza mój chłop... mówiłam mu, że chce szafke do łazienki.. to było jakoś latem, na kosmetyki swoje bo nie mam gdzie ich trzymać.. i teraz się wkurw..am mówie mu, że sobie taka kupie w jusku czy gdzieś tam... to krzyki, marudzenia, że on ma płyty i on mi zrobi.. dałam mu czas do konca tego miesiąca. I co? teraz wielce obrażony bo musi robić mi szafke... mowie waam.. w rakiete i na marsa. wszystkim znajomym naokoło szafy robił , szfeczki bez słówka, a ja sie niczego nie moge doprosić a jak już to z wieeeelką łaską Panów szefów.
Truskaweczka, super laske masz w brzuszku
czekamy, czekamy na szkraba
Tempke też sobie mierze
i oglądam sobie te wykresy i tak sie zastanawiam czy to sie rzeczywiście ta temperatura na owulacje przekłada
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Ile takie badanka ?
Ehhh... Moja teściowa dzwoniła o 16 oddzwoniłam teraz bo wcześniej nie chciło mi się z nią gadać i się rozgadala kobita jakby mnie to interesowało
Truskaweczka, ależ cudna jest Milenka!! Buziaki dla Mamy i malutkiej :*:*Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buziulka tak to jest z tymi chłopami niestety ;/
Ja się cieszę, że dzisiaj sam złapał za ten telefon i zadzwonił, nie powiedziałam na ten temat ani słówka. Jak dowiedział się, że jest @ to się zdecydował, obu mu tylko nie przeszło
Monia mojemu powiedzieli, że 240 zł za 5 parametrów, można zrobić mniej parametrów ibędzie taniej ale ja chcę wszystkie naraz od razu
Przyszła mama wątek musi odżyć i tak będzie
nick nieaktualny