Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc evaa:):* u mnie w miarę gra:) w pt Daro mój wraca na 3 dni tylko ale doczekać się nie mogę, jakoś się stęskniłam jak guwniara:)
a tak to zawzięcie ćwiczę, łażę na siłownię i się dietuję i bardzo mi sie to podoba, wkręta załapałam mam co robic:)
a jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 17:31
-
Witam się w 6 miesiącu;) jak tam się czujecie? Ja w sumie całkiem dobrze od kąt małą czuje to wiem jest wszystko ok i nie martwię się
Oto mój Benio;) Nie da się ukryć rośniemy
od początku 6+ kg nie jest źle bo po mnie nie widać sądzę ze więcej wód zaczyna się robić
Jak tam u Was dziewczynki opowiadajcie:)Evaa, monia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć cześć
Ja to odłożylam starania do kwietnia. Chce zająć się trochę sobą - poćwiczyć itd tak jak Ty mamita Wyluzować i może wtedy się uda.
A tak poza tym to ok. Chce zakupić ten inofolic co by sobie trochę cykl skrócić.
Miłego dniaEvaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
U mnie nic nowego... brat mojego nadal u nas mieszka... mam wrażenie, że zadomowił się tutaj już na stałe.. Nie wiem co na to jego małżonka.. nie podoba mi się to, bo za duzo nas w tym domu... największe problemy są w kuchni gdy ja zamierzam gotować obiad i teściowa..
Z teściową jest ok.. śmieje się, że wyżywa się na swoim synie marnotrwanym i ja mam spokój
Pracy dalej nie mam... nosze to CV i wysyłam i taaak dupa... każdy się życzliwie i ślicznie uśmiecha, cieszy się, że młodzi chcą pracować, obiecują gruszki na wierzbie a i tak nikt nie dzwoni... POLSKA.
Temat dzieci odstwiony jest totalnie. Mój miał robić remont naszego pokoiku i szafe mi stworzyć ale on i jak Ci pracodawcy.. dużo gada a i tak ma mnie w nosie. Ahh.. strach myśleć co to będzie...
Miłego :** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydlaczego? ja sie w ogóle nie staram, nic nie myślę o dziecku, przez myśl mi nie przejdzie...baaa myslę jak tu się bzykać, zeby nie wpaśc:)...mam tu po prostu koleżanki, którym dopinguje, które lubie i ciekawa jestem co u nich w codziennym zyciu:)...i wcalę nie musze być staraczką