Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Evaa trzymam kciuki żeby było wszystko ok, a nasienie na pewno się poprawi
Mój nie był jeszcze na żadnych badaniach a ja już się stresuję jakie będą, głupia ja hehe Ale co by nie było to lepiej wiedzieć na czym się stoi
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
monia91 wrote:Hejkaaa
Truskaweczka ależ Ci ładnie w tej ciąży Niby mówi się, ze córka zabiera urode mamie.
Właśnie dlatego myślałam że będzie chłopaczek bo wszyscy dookoła mówili że ładnie wyglądam to na chłopaka ale ja tak szukałam w sobie czegoś brzydkiego żeby córeczka jednak była i nie powiem cerę miałam okropielną..
Brzuszka nie mam wielkiego bo wiem ze większe maja ale co tam jeszcze podrośnie:)
Miłego dnia Wam życzę Dziewczynki -
nick nieaktualnyHeeeloł Girls
Mnie chorubsko rozbiera.. kaszle, smarkam się, gardlo mnie boli... okropnie sie czuje.
Do ego cos mnie brzuch pobolewa.
Mialam jechać do rodzicow ale się jednak nie wybiore.
muszę się pochwalić że moję stękania i jęki poskutkowały
mam w łazience szafeczke
generalnie jeszcze ją montują ale JEST... niedługo bede się wyprowadzać z kosmetykami do łazienki wspaniale
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane ;**
Co tam u Was ?
Mnie i mojego jakieś przeziębienie wzięło ;/ Kichamy, smarkamy na zmianę ;/
Mamy jakiś ferelny opał, w domu ciągle zimno mimo, że do pieca chodzi się co chwilę ;/ I jak tu być zdrowym...
Postanowiłam, że od dziś ćwiczę! Muszę zrobić coś dla siebie a nie ciągle myśleć i gadać o dziecku
No więc takie moje postanowienie na nowy miesiąćEvaa lubi tę wiadomość
Evaa ja też trzymam kciuki żeby te suplementy podziałały;)
Monia ja też chwilę wcześniej ćwiczyłam później jakoś mi się odechciało ale teraz biorę się za siebie i nie ma zmiłujEvaa lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyHejoo...
zasmarkaniec się zgłasza, czyli jo
Ja sie nie zabieram za cwiczenia.. nie wyglądam źle wiec git machit.
Nie raz próbowalam cwiczyc i doszłam do wniosku ze nie bede sie zmuszać ani też narzekać na swój wygląd
Generalnie braciszek dalej z nami mieszka.. nic sie nie zmienia w tej kwestii... ale w sumie dzieki niemu mam troche spokoju z tesciowa, jak ma nerwy to na braciszku sie wyzywa i już nie podoba mi sie jedynie to ze sie strasznie rządzą.. eh.
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć, melduję się, powiem szczerze, że po ostatnim urlopie od neta , 4 dniowym odrzuciło mnie, i dobrze w domu więcej zrobie, szczypiorek posadziłam, dalej ćwiczę i mam więcej czasu na wszystko:)
u mnie chyba zadziała system, że żon będzie w domu na wekeendy:)
a no i wpierdzielam pycha chipsy!!
po 3 tyg warzyw smakują jak coś najcudowniejszego na świecie:)Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamita no a jak
Szkoda że te dziewczęce za małe a nad bejsbolówą się zastanowie bo troche duża by była, ale jest super. Ogólnie potrzebuje coś dla chłopca na 5 lat
Opowiadaj jak tam było w górachWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 11:17
-
nick nieaktualnyno fajnie było:P, pozwiedzali my, popili, pojeździli, pojedli...:)byliśmy w Austrii:) taki mały wyskok:)...
ale najfajniejsze jest to ,że mój Daro teraz na każy wekeend będzie w domu:) i w sobotę też gdzies brykniemy z tym, że blisko juz gdzieś na swoim podwórku:P
nie mniej żegnam te okropne samotne wekeendy!!!
a jak u Ciebie? co tam ciekawego? staracie się?...ćwiczysz?