Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześc dziewczyny:*... zyjecie?
D. sukienka śliczna! w moim stylu:)...trzymam kciuki aby był to wyśniony dzień
u mnie dalej gonitwa:) i tak mi z tym dobrze:)!...postanowiliśmy, ze w tym roku cała kasa mojej niedoszłej Poli pójdzie na wycieczki po świecie:) takze łażę cały czas z mym zeszytem i planuje rok...znajde sie nawet w Kanadzie w Toronto u ciotki- tam mnie ciągnie najbardziej, ze ja wcześniej na to nie wpadłam:) a dziecka szczerze mówiąc nie chcę ...zrozumiałam ,że to nie moja bajka pewnie dlatego nie wychodziło:) co innego mi sprawia radośc:)
a jak u was? Isia poprawiło się? Buziulka, Mońka Ewaa? wywołuję do tablicyIsia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamita zgłaszam się
A tam marudzisz, że dziecka nie chcesz. To pewnie chwilowa wymiana danych w głowie
Evaa od poniedziałku zaczynam biegać.
U Isi juz chyba wszystko ok.
Evell a co u Was ?
A ja no jak to ja temp nie mierze i nie wiem nawet jaki dzień cyklu mam i tyle. Luz bluesEvaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
ja też całkowicie odpuściłam starania, dziecko chce mieć, nawet BARDZO, ale nie spinam się jak będzie to będzie!
ale coś niedobrego dzieje się z moim organizmem dziś 45dc a @ ni widu ni słuchu, ciąże wykluczam, od dwóch dni biorę luteinę, po niej @ ma się w końcu pojawić.
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Czesc kochane ;*
Monia przekazala mi, ze o mnie pytalyscie. U mnie jakos leci, staram siue odbudowac moj zwiazek, nie potrafilam go zostawic. Mam nadzieje, ze nie bede tego zalowac. Chwilami udaje mi sie zapomniec o tym co mi zrobil ale niestety tylko na chwile;(Evaa lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki damno mnie u Was nie było nie mogłam nawet znaleźć naszego Tematu hehe jakoś mało piszecie..
Isia tak mi przykro z powodu zachowania Twojego męża, może akurat się Wam poukłada i zrozumie to co zrobił.. Tulę się i trzymam kciuki za Wasz związek
Pisze żeby Wam sie pochwalić że dzisiaj Belly okazało mi 100 dniówkę niby wczoraj już była bo termin mam na 4 czerwca ale dzisiaj Świętujemy:)
Evaa lubi tę wiadomość
-
u mnie wszystko dobrze, jestem pochłonięta przygotowaniami do ślubu. z każdym dniem coraz bardziej się denerwuje... Czasu coraz mniej, a jeszcze tyyyyyle rzeczy jest do załatwienia...
No właśnie, co z monią i mamitą? zawsze najbardziej aktywne, a teraz cisza..
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r.