Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to chciałam bardziej tak dla siebie. W razie ewentualnej ciązy żeby łatwiej było dojśc do siebie później.
Ja to już od dawna sobie mówie od jutra zaczne i tylko na gadaniu się kończyNiestety.
Ty to zajmij się czymś innym a nie myslami o PoliKiedy masz mieć @ ? :>
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja już w domu gotuje zajebiście smaczną kasze z pietruszka i porem..
chyba przełazi mi dół moze ta moja Pola nie pojawia się celowo...może gdzies tam jest uknuty plan...jakbym zaszła w ciąże teraz nie pociągnęłabym sklepu dobrze do konca roku a potrzebuje ten bajzel ciągnac dobrze do konca roku zeby kredyt wiekszy pociągnac...więc to chyba dlatego tak sobie wkreciłam...zatem mam czas na zajście musze tak zajść zeby urodzć po grudniu 2015 roku:)wtedy bedzie wilk syty i owca cała jak to się mówi:)
no juz mi lepiej ide po wińsko:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja uwielbiam wszelkiego rodzaju kasze jakąś tam wrzuciłam póżniej marchewke i pietruszke i wode i jem...obrzydlistwo ale stwierdziłam, że chce dużo dużo schudnąć zawsze ważyłam 52-53 kg teraz z 60 tak myśle nawet nie staje na wage:)
niby to nie duzo na mój wzrost ale ja chce starą chuda mońke:)
jeny ale wam fajnie z myślą, że moze się udało u mnie lipa...no nic tak musi byc to dobre dla mojego kredytu:) -
nick nieaktualny