Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć cześć
Ja to odłożylam starania do kwietnia. Chce zająć się trochę sobą - poćwiczyć itd tak jak Ty mamitaWyluzować i może wtedy się uda.
A tak poza tym to ok. Chce zakupić ten inofolic co by sobie trochę cykl skrócić.
Miłego dniaEvaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
U mnie nic nowego... brat mojego nadal u nas mieszka... mam wrażenie, że zadomowił się tutaj już na stałe.. Nie wiem co na to jego małżonka.. nie podoba mi się to, bo za duzo nas w tym domu... największe problemy są w kuchni gdy ja zamierzam gotować obiad i teściowa..
Z teściową jest ok.. śmieje się, że wyżywa się na swoim synie marnotrwanym i ja mam spokój
Pracy dalej nie mam... nosze to CV i wysyłam i taaak dupa... każdy się życzliwie i ślicznie uśmiecha, cieszy się, że młodzi chcą pracować, obiecują gruszki na wierzbie a i tak nikt nie dzwoni... POLSKA.
Temat dzieci odstwiony jest totalnie. Mój miał robić remont naszego pokoiku i szafe mi stworzyć ale on i jak Ci pracodawcy.. dużo gada a i tak ma mnie w nosie. Ahh.. strach myśleć co to będzie...
Miłego :** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydlaczego? ja sie w ogóle nie staram, nic nie myślę o dziecku, przez myśl mi nie przejdzie...baaa myslę jak tu się bzykać, zeby nie wpaśc:)...mam tu po prostu koleżanki, którym dopinguje, które lubie i ciekawa jestem co u nich w codziennym zyciu:)...i wcalę nie musze być staraczką
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane;*
Widzę, że coraz mniej tu Was jest, nie dziwię się, mi starania też dają w kość, nic mi się nie chce. Dziś zaczęłam nowy cykl, umieram z bólu brzucha.
Miałam wielkie nadzieje na ten cykl, różne objawy no ale jak zwykle nic;/
Truskaweczka cudowny brzusio
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Monia dlaczego do kwietnia?
Ja trochę jestem zawiedziona moim ;/
W zeszłym roku pytałam go czy jeśli nie uda Nam się zajść w ciążę do grudnia to czy w nowym roku zrobi badania nasienia, bez wahania się zgodził.
Jak dostałam okres 3.01 przypomniałam mu o badaniach, powiedział, że się umówi i co?? Ani widu ani słychu ;/ Przypominałam mu kilka razy, i mówił "Wiem muszę iść" No to wie a ku.wa nie idzie!! Ja już się nie odzywam, w końcu on też powinien wyjść sam z jakąś inycjatywą, czasem mam wrażenie, że tylko mi zależy na tym dziecku ;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto wygarnij mu a co:) waleczna bądź, trzeba walczyć o swoje, faceci nie są zbyt rozgarnieci, to naukowo udowodnione:)
wczoraj oglądałam w nocy program na temat orgazmu ot i takie ciekawostki...
orgazm kobiecy zapisuje się w jej mózgu na kilka dni, u faceta sladu nie ma:)
kobieta żeby przezyć orgazm musi mieć uruchomiony mózg bez tego ani rusz....nie dojdziemy za chiny bez mózgu...faceci owszem, mózg do niczego nie jest im potrzebnyEvaa lubi tę wiadomość