Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamii...ale co super brzmi!!!
no zebyście wiedziały do śmiechu mi nie było:)!!
przyszła taka starsza Pani biedna widzę w jakiś buciorach i za dużym płaszczu, szczerbata brudne włosy w kucyk...myśle pokręci się i tyle nieszcześliwych ludzi nie brakuje.
poszła wzięła jedną bluzkę i mówi, ze chce ją kupić i że będzie na rocznego chłopca....ja jej na to, że to na 10 lat rozmiar więc bedzie za duża...a ta do mnie: ty kurwo, ty lafiryndo, szatański pomiocie nie bedziesz tu ze mnie wariata robić wzieła mnie za ręce zaczeła szarpać wygadywać od rzeczy....a jak jak w furie wpadfłam bo ja nerwicowa baba strasznie wzięlam ją za szmaty, wywaliłam ze sklepu policją zaczęłam straszyć , nakrzyczałam sie co nimiara a ta swoje....szok mówie wam...polazła jakoś ale jeszcze krzyczała pod sklepem. tak mnie z równowagi wyprowadziła, że trzesło mnie kilka godzin i brzuch mnie bolał....
jeny o 18 wpadają do mnie na drina a później na kręgle a ja w dresach z mokrą głowa jakos nie mogę dzis się zorganizować po tej akcji
miłego wieczoru laseczki me kochane!!Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc evaa:):* u mnie w miarę gra:) w pt Daro mój wraca na 3 dni tylko ale doczekać się nie mogę, jakoś się stęskniłam jak guwniara:)
a tak to zawzięcie ćwiczę, łażę na siłownię i się dietuję i bardzo mi sie to podoba, wkręta załapałam mam co robic:)
a jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 17:31
-
Witam się w 6 miesiącu;) jak tam się czujecie? Ja w sumie całkiem dobrze od kąt małą czuje to wiem jest wszystko ok i nie martwię się
Oto mój Benio;) Nie da się ukryć rośniemy
od początku 6+ kg nie jest źle bo po mnie nie widać sądzę ze więcej wód zaczyna się robić
Jak tam u Was dziewczynki opowiadajcie:)Evaa, monia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny