Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
monia - trzeba się czymś zająć - może lep pierogi, zrób kopytka, albo coś...no nie wiem, w sumie ja tez mam dziś tak właśnie, tylko, że nie mam co robić i jak, bo już mam paznokcie gotowe - nie chce niszczyć...
masakra - bardzo się stresuję, tak mi dziwnie - chciałabym żeby już było jutro i po wszystkimIsia93 lubi tę wiadomość
-
Kur.wa .. Pizda przyszła i mi tylko śmieci przytargała Bo znów była w jakim ciucholandzie i wzieła to co jej się podoba a co nie to Ja mam to wyrzucić Wyszłam z nią i odrazu to wyrzuciłam To nawet nie wzięla tego ode mnie tylko sobie szła jak królowa, a ja szłam jeszcze z naszymi śmiećmi z domu
Dzwonił do niej 47 latek to go odrzuciła, jutro ma sie spotkać z jakimś jednym ... -
nick nieaktualnyJestem babeczki mój nie idzie wkoncu na impreze wiec caly weekend dla nas :*nawet dziś ze mną pojechal na zakupy,kurcze ale mnie bolą uda normlanie chodze jak kaczka takie mam zakwasy :-/nie moge nawet dobrze usiąsć.brzuch mnie boli jak na okres choć tera mniej .Monia tesciowa Ci życ nie daje przegoń babe w piz..
-
nick nieaktualny