Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Evell, a kupiłaś ten test ?
Teściowe to złe kobiety Jak coś kombinuje to pewnie niedługo się dowiesz.
Ja test kochana mam już od dawna zrobie jak nie przyjdzie małpa ale coś czuje,że jakz wykle przyjdzie bo gdzież by bylo inaczej ;( Monia jak się czujesz ? masz jakies objawy ??monia91 lubi tę wiadomość
-
Evell mam mętlik w głowie tzn. siłuje się z myslami. Bo jedne sa tekie zeby kupić test i sprawdzić, a inne że nie bo się troszke załamę. A do objawów to w sumie chyba tylko lekki ból brzucha, i troche mnie piersi swędzą, ale nie odbieram tego jako objaw ciąży, może po prostu ten stanik taki jest.
Evell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Evell mam mętlik w głowie tzn. siłuje się z myslami. Bo jedne sa tekie zeby kupić test i sprawdzić, a inne że nie bo się troszke załamę. A do objawów to w sumie chyba tylko lekki ból brzucha, i troche mnie piersi swędzą, ale nie odbieram tego jako objaw ciąży, może po prostu ten stanik taki jest.
To zle bo podobny pierwszy objaw to swędzenie :Dkochana moze akurat będzie niespodzianka kurcze ja nie wiem co myslec nie mialam tak jeszcze zeby mnie non stop bolał brzuch wiesz do tego jestem jakąs przybita tzn chodzi mi o sampoczucie ciagle sie czegoś czepiam .Może @ zapasem ale tak wczas to by byl szok bo ja mam cykle 35-38 ;o -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Lekarz się pewnie zapyta czy w ciąży nie jest, więć ja bym najpierw ten test zrobiła
haha noo ja kiedys poszlam do faceta mowie mu,że sie staram o ciąze itd a ten do mnie czy jestem w ciazy troche mnie to zdzwilio ,że takie pytania mi zadaje ,ale juz nie pamiętam o co chodzilo. -
nick nieaktualny
-
monia91 wrote:Kurcze Evell a jak to ciąża i te bóle mogą zagrażać maleństwu ? Wiem, że nie fajnie jest zobaczyć znów jedną kreskę, ale przynajmniej będziesz wiedziała co i jak.
Grypa żołądkowa ? To chyba byłyby jakieś inne objawy ?
Tez mysle,nze bylyby inne objawy:-)
Musisz isc do lekarza, to dziwne zeby tak dlugo Cie bolalo;(
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.