Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
monia91 wrote:Jak ona teraz tak często przyhodzi to co dopiero jak będę w ciąży Albo dojrzała kwas foliowy i przychodzi bo mysli, że w ciązy jestem. W sumie ona wie, że po ślubie mielismy zacząć się starać, to moze dlatego
To tymbardziej powinna tak czestyo nie przychodzic zeby cie nie denerwowacmonia91 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Isia, a moze ona nie wie, że mnie denerwuje ?
Tak sobie teraz myśle, że ona dobrze wie, ze po ślubie mieliśmy się starać, teraz niedawno coś tam mówiliśmy o remoncie. Może dodała 2 do 2 i myśli, ze już Swoją drogą to nawet jak coś to jej powiem na samym końcu. -
Evell wrote:no niby tak bo kupilismy nowy samochód i pewnie zapomnial ale to go i tak nie usprawiedliwa nie rozumiem tych facetów to jakies gady chyba z innej galaktyki
Isia93 lubi tę wiadomość
-
Isia93 wrote:Hsha ale jestes niemila synowa:-)
No moglo tak byc, ze cos sobie dopowiedziala:-) -
U mnie to znów wszyscy wiedzą od dawien dawna, że ja chciałam najpierw ślub potem dziecko. Wczoraj jak z mama rozmawiałam o tym, ze ta moja rodzina przyjeżdża, ze ten mój kuzyn też to mama zapytała "a u was jak?" a ja mówie "no ale z czym jak" i się zaśmiałam, mama się zacieła i mówi no co tam robicie. Juz wiedziałam do czego próbowała zmierzyć Jak już by coś było raczej nie powiem jej przez telefon.
A moja teściowa wielokrotnie mówiła do mnie imieniem byłej mojego, a kiedyś kiedyś wyjeła ich zdjęcie z ich slubu -
nick nieaktualnyKurcze sama nie wiem co sie dzieje chyba wezme nospe bo zaraz do pracy musze isc zrobie test jak @ nie przyjdzie ale nie nastawiam sie zreszta dziwne z tymi piersiami bo one mnie praktycznie zcazely bolec po @ Isia no wybaczylam mu juz ale po udaje że troche jestem zla
Isia93, monia91 lubią tę wiadomość