My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Zaczelo sie od tego , ze moj brejdak wczoraj wpierdolil caly chleb i nikomu nie powiedzial, a moj syn je kanapki na sniadanie zawsze, wiec chuj mnie strzelil juz z samego rana ze nie ma chleba dla niego bo ja zawsze zostawiam...potem jak przyszli ( brejdak z kolega ) to zajebali mi cala kuchenke tluszczem, a to nie jest normalna kuchenka , tylko taka turystyczna badziewna bo na normalna my tu we flacie nie mamy miejsca i jak sie ja zaleje to sie rozpierdala w moment i trzeba nastepna kupowac i mowilam im otym ale nie...po cholere sluchac, kto pieniadze wywali, ja oczywiscie bo oni mi powiedza ze nie maja bo dopoiero roboty szukaja...szlak mnie jasny trafia...bo ja nie wysram znowu na kuchenke , ktora kupilam miesiac temu....i tak po kolei ....sie pierdoli caly dzien
Asha a on z Wami mieszka czy tak se wpada hobbistycznie? -
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Dziewczyny jutro tajfun w nas uderza. Mam nadzieję, że tylko na ulewie się skończy.
Nawet piszą o nas na polskich wiadomościach
http://pogoda.wp.pl/kat,1034985,title,Tysiace-ludzi-na-Filipinach-uciekaja-przed-tajfunem,wid,16756327,wiadomosc.html?ticaid=11316a
Dziś było znośnie. W naszej dzielnicy tylko ulewa. Oby i jutro nic się nie stało. Zmykam spać. Dobranoc.
Nast......oby wszystko było dobrze i dziewczyny mają rację, jak się chowasz to z lapkiem, bo my tu na zawał zejdziemy....
-
Krokodylica wrote:Asha a on z Wami mieszka czy tak se wpada hobbistycznie?
wiec do nas przychodza i ok tylko ten rozpierdol mnie doprowadza do szalu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 18:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:A ja nienawidze jechać autem 8-9 godzin - wole lecieć 1,20
Rok temu pojechalismy z Niemiec do Gruzji i Armenii przez Turcje w ta i spowrotem. Moj S powiedzial, ze chyba juz nigdy za kolko nie wsiadzie bo tak ma dosyc
. Ja tez sie umeczylam, choc to glownei on prowadzil ale siedziec nawet jako pasazzer tyle czasu to katorga. Nie chce sklamac ale raz chyba w jeden dzien ok 900km zrobilismy (Turcja-autostrady jak marzenie!). W Gruzji nasze auto okazalo sie niewystarczajace bo wiele drog jest poprostu nieprzejezdnych i trzeb amiec 4x4 i wysokie zawieszenie.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie cos przeczytalam to dla Katjuszki naszej :" jezeli twoj byly wysyla ci wiadomosci z tekstem ' tesknie za toba , to znaczy ze osoba, ktora twoj byly probowal cie zastapic, zawodzi..."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 19:02
Czarnula87, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Wlasnie cos przeczytalam to dla Katjuszki naszej :" jezeli twoj byly wysyla ci wiadomosci z tekstem ' tesknie za toba , to znaczy ze osoba, ktora twoj byly probowal cie zastapic, zawodzi..."
Racja. na pewno ten koleś będzie szukał z Katją kontaktu i bedzie ją emocjonalnie turbował. Widać, że w tamtym związku nie jest szczęśliwy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 19:23
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja mam ochotę zrobić jeszcze jeden test owulacyjny - tak z ciekawości. chociaz u mnie juz dawno po owulce.
ehhh jutro rano ide się kłuć... jak ja tego nie lubię
a tak w ogole to sobie przed chwila zmierzylam temp. 37,30... odbija mi, bo nie wiem po co teraz to zrobiłam heheh faza Zrytego beretu jak nicWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 19:26