My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:No przecie żem już robiła
i negatyw... Kolejny pojutrze jak dotrą zamówione
A do tego czasu musicie słuchać moich jęków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Nie dość że za trudne to jeszcze za dużo bo aż 25... Chyba skoczę do apteki bo na to allegro to będę czekać aż przekwitnę... I kupię sobie łatwiejsze pytanka i tylko 10
-
Asha no tak zapomnialam ze to Ty rozbilas 1000 st to mur beton ciaza
Anuska.. jakis badziew kupilas przeterminowany
mnei dzis jeszcze jakis bol wszedl kolo 14 taki "prad" przesyl mi od ucha az do krtani i przez miesien przy karku ;/ tak ze jak polykalam to mnie bolalo gardlo czy krtan .. porazka..czulam sie jakbym miala zdretwiala cala prawa strone od ucza do barku ;/
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Wkurzyłyście mnie... Jadę po test... Tylko wezmę czuły... O! Narazie
Babiszcza Wy jedne...
on jest szczesliwy
na Plotach 90% potwierdzone testem PINKWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 17:58
-
nie no.. normalnie nie da się przy Was pracować, bo później 30 stron do nadrobienia a i rozmowa się nie klei..
teraz ja tupnę nogą, bo nikt nie skomentował mojej bety
ciężki dzień za mną, ale dałam radę..
Przykro mi z powodu @ i - na testach.. dziewczyny..połowa miesiąca, a tu nadal żadnej kropki? no dawać!!!!!Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Asha no tak zapomnialam ze to Ty rozbilas 1000 st to mur beton ciaza
Anuska.. jakis badziew kupilas przeterminowany
mnei dzis jeszcze jakis bol wszedl kolo 14 taki "prad" przesyl mi od ucha az do krtani i przez miesien przy karku ;/ tak ze jak polykalam to mnie bolalo gardlo czy krtan .. porazka..czulam sie jakbym miala zdretwiala cala prawa strone od ucza do barku ;/
nie wiem czemu ale od razu miałam głupie skojarzenieAnia_84 lubi tę wiadomość