My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha co si dzieje ??
co do lotow ie nie wypowiem bo n elatalma jeszce
i jestem z siebe dumna 6 dc wzielam termometr z rzyzwyczajenia .. i go rzucilam w pizduuuuAsha, Czarnula87, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Oj brzmi poważnie... Chcesz opowiedzieć?
-
Asha wrote:Zaczelo sie od tego , ze moj brejdak wczoraj wpierdolil caly chleb i nikomu nie powiedzial, a moj syn je kanapki na sniadanie zawsze, wiec chuj mnie strzelil juz z samego rana ze nie ma chleba dla niego bo ja zawsze zostawiam...potem jak przyszli ( brejdak z kolega ) to zajebali mi cala kuchenke tluszczem, a to nie jest normalna kuchenka , tylko taka turystyczna badziewna bo na normalna my tu we flacie nie mamy miejsca i jak sie ja zaleje to sie rozpierdala w moment i trzeba nastepna kupowac i mowilam im otym ale nie...po cholere sluchac, kto pieniadze wywali, ja oczywiscie bo oni mi powiedza ze nie maja bo dopoiero roboty szukaja...szlak mnie jasny trafia...bo ja nie wysram znowu na kuchenke , ktora kupilam miesiac temu....i tak po kolei ....sie pierdoli caly dzien
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Jedyne co dobre to owulka zmierza...tylko teraz jak tu sie wyluzowac...mus ryja zalac czy cus
Zazdroszczę możliwości zalania ryjaJa chodzę wkur... tym moim dziwnym plamieniem a jak mi mąż piwo dał żebym wyluzowała to się prawie porzygałam... Ochyda... A ja tak zawsze lubiłam piwo.... No o co kur#$%@ chodzi?!?!
-
Anuśka wrote:Zazdroszczę możliwości zalania ryja
Ja chodzę wkur... tym moim dziwnym plamieniem a jak mi mąż piwo dał żebym wyluzowała to się prawie porzygałam... Ochyda... A ja tak zawsze lubiłam piwo.... No o co kur#$%@ chodzi?!?!
-
ojj Asha o faktycznie ze sie pierdoli wsio ;/
al pamietaj po burzy zawsze jest slonce wiec moze wkrte wygacie glowna nagrode w postaci IIAsha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ojj Asha o faktycznie ze sie pierdoli wsio ;/
al pamietaj po burzy zawsze jest slonce wiec moze wkrte wygacie glowna nagrode w postaci IInie ma ze moze moze
Ania_84 lubi tę wiadomość