My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wpisz sobie w google "adaptil feromony dla psa" i zobaczysz, są do kontaktu, w sprayu albo obroży, na stronie producenta i w ultoce jest taka tabela , ktory produkt na co się zaleca, u nas zadziałało jak ruda wyła, jak zostawala sama, teraz znowu zaczęła włączać syrenę więc jej zamówiłam i czekam, to uspokaja
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:o stanowczo tak!!! Gdzie on nie był, ile to on nie zarabia, czego to on nie ma. katorga!!!
eh, szkoda zmarnowanego czasu... no ale - miej oczy szeroko otwarte, na pewno trafi się jakiś inny ciekawszy obiekt
-
Tamka wrote:wpisz sobie w google "adaptil feromony dla psa" i zobaczysz, są do kontaktu, w sprayu albo obroży, na stronie producenta i w ultoce jest taka tabela , ktory produkt na co się zaleca, u nas zadziałało jak ruda wyła, jak zostawala sama, teraz znowu zaczęła włączać syrenę więc jej zamówiłam i czekam, to uspokaja
-
oj, wiesz co, kupowalam w różnych miejscach - raz w zooplus, w ogóle sporo rzeczy tam kupuję i jest ok, dwa razy przez allegro u jakichś różnych sprzedawców, ale to było dawno i już nawet nie mam w historii, a teraz jeszcze nie zdążyło mi dojść więc nie wiem czy mogę polecić
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:oj, wiesz co, kupowalam w różnych miejscach - raz w zooplus, w ogóle sporo rzeczy tam kupuję i jest ok, dwa razy przez allegro u jakichś różnych sprzedawców, ale to było dawno i już nawet nie mam w historii, a teraz jeszcze nie zdążyło mi dojść więc nie wiem czy mogę polecić
Tamka lubi tę wiadomość