My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane:)
Kroko jak tam nocka minęła mamusiu????
helenq co tam? jak tam? czas szybko leci już 12tydz u Ciebie
U mnie również cieplutko, dzisiaj zła jak osa jestem, źle spałam, szyja boli, goście balują w ogrodzie, a mnie się nic nie chce ..bleeeeeeeeeeeeee znowu mam ochotę udusić męża.....Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Dzień dobry kochane:)
U mnie również cieplutko, dzisiaj zła jak osa jestem, źle spałam, szyja boli, goście balują w ogrodzie, a mnie się nic nie chce ..bleeeeeeeeeeeeee znowu mam ochotę udusić męża.....Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Dzień dobry kochane:)
U mnie również cieplutko, dzisiaj zła jak osa jestem, źle spałam, szyja boli, goście balują w ogrodzie, a mnie się nic nie chce ..bleeeeeeeeeeeeee znowu mam ochotę udusić męża.....
Nie duś męża, przyda się przy przewijaniu fasolki
No to pięknie... Zaczęłaś najlepsze lata w życiu kobiety i zła jesteś?Malenq lubi tę wiadomość
-
straszna wkurwa
hehe moja mama mowi ze w ciazy nie da sie ze mna wytrzymac a i owszem czesciej mam ochote udusic meza niz go przytulic
u mnie ok poza strasznymi wzdeciami jest ok nie da sie jednak ukryc ze w ciazy jestem bo juz brzuszek widac ;( w 12 tyg. ech...
dzidzia ma cale 3,5 cmMalenq, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
helenkq wrote:straszna wkurwa
hehe moja mama mowi ze w ciazy nie da sie ze mna wytrzymac a i owszem czesciej mam ochote udusic meza niz go przytulic
u mnie ok poza strasznymi wzdeciami jest ok nie da sie jednak ukryc ze w ciazy jestem bo juz brzuszek widac ;( w 12 tyg. ech...
dzidzia ma cale 3,5 cmMalenq lubi tę wiadomość
-
helenkq wrote:straszna wkurwa
dzidzia ma cale 3,5 cm
Wczoraj rozmawialiśmy z małżem o naszej pierwszej ciąży i wspominał, że pierwszy trymestr byłam nie do wytrzymania, ale za to w drugim się uspokoiłam i nabrałam takiej ochoty na serduchowanie, że mówi, warto było czekać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehehehe helenq no z brzusiem to masz rację, nie da się ukryć
:D:
ale ON jest fantastyczny...ja lubię swój rosnący brzuch hehehehe....
co do wkurwa to jest strasznie....wczoraj chyba za bardzo zadowolona byłam, za szczęśliwa....bo dziś to w drugą stronę....
a małż - a od czego On jest??? przecież od tego żeby się wykrzyczeć
do wkurwa przyczynili się oczywiście teściowie
bo nawet w moje urodziny musieli telefoniczną szopkę odstawić i pokazać, że Oni są najważniejsi....
ech:-/ chyba pojadę na jakieś łażenie po sklepach, może się uspokoję?? -
nick nieaktualny
-
kurde moze uznacie to za dziwne ale ja nie uwazam zeby ciaza byla tym najpiekniejszym czasem w zyciu kobiety
na poczatku jeszcze nie jest zle... tzn niektóre z nas nie maja zle
pozniej czekasz na ruchy dzicka, pierwsze kopniecie itp... a pozniej to juz prosisz... kochanie nie w pecherz... albo nie tak mocno... albo skarbie zabierz nozke spod zebra bo mamusia nie moze sie wyprostowac... i to tylko jedno z wielu...
najpiekniejszy czas to jest po porodzie kiedy juz maluszek jest na swiecie
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:A dzisiaj rewelacyjnie, muza od rana gra na full a to z radości bo za 4 h moja przyjaciółka wraca
a jak u Ciebie?
, a u mnie w sumie nic takiego...dzieci sie rodza i babeczki w ciazy ale u mnie w akwarium niestety
wysyp jak jasna cholera znowu...jakbym miala wanne to bym musiala w akwaruim przeksztalcic haha...poza tym juz cycki zaczely mnie bolec...rece opadaja, ledwo brzuch przestal, to teraz cycki zaczely, nic tylko kobieta byc
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Aaaa to eleganco, ze taki humorek dopisuje
, a u mnie w sumie nic takiego...dzieci sie rodza i babeczki w ciazy ale u mnie w akwarium niestety
wysyp jak jasna cholera znowu...jakbym miala wanne to bym musiala w akwaruim przeksztalcic haha...poza tym juz cycki zaczely mnie bolec...rece opadaja, ledwo brzuch przestal, to teraz cycki zaczely, nic tylko kobieta byc
-
Katjaa wrote:Kochanie ale może to właśnie dobry objaw jest... może w tym cyklu zafasolkujesz z Tymi swoimi wymarzonymi, wygranymi bliźnialkami