X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane:)

Kroko jak tam nocka minęła mamusiu????

helenq co tam? jak tam? czas szybko leci już 12tydz u Ciebie :)

U mnie również cieplutko, dzisiaj zła jak osa jestem, źle spałam, szyja boli, goście balują w ogrodzie, a mnie się nic nie chce ..bleeeeeeeeeeeeee znowu mam ochotę udusić męża.....

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

U mnie również cieplutko, dzisiaj zła jak osa jestem, źle spałam, szyja boli, goście balują w ogrodzie, a mnie się nic nie chce ..bleeeeeeeeeeeeee znowu mam ochotę udusić męża.....
    Hey hey....to oprocz zmeczenia...wstretow...zapachow...wymiotow itp...trzeba dopisac wkurwa?

Malenq lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Hey hey....to oprocz zmeczenia...wstretow...zapachow...wymiotow itp...trzeba dopisac wkurwa?

Tak....i nikt mnie wcześniej o tym nie uprzedził heheheh..........

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

Nie duś męża, przyda się przy przewijaniu fasolki :)
    No to pięknie... Zaczęłaś najlepsze lata w życiu kobiety i zła jesteś?

Malenq lubi tę wiadomość

• helenkq Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    straszna wkurwa ;D hehe moja mama mowi ze w ciazy nie da sie ze mna wytrzymac a i owszem czesciej mam ochote udusic meza niz go przytulic ;)

u mnie ok poza strasznymi wzdeciami jest ok nie da sie jednak ukryc ze w ciazy jestem bo juz brzuszek widac ;( w 12 tyg. ech...
    dzidzia ma cale 3,5 cm ;)

Malenq, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Asha Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Tak....i nikt mnie wcześniej o tym nie uprzedził heheheh..........
    Jak sadze nikt nie uprzedzil tez twojego malza o tym fantastycznym objawie? Bo cala przyjemnosc jest po jego stronie ;-)

Malenq, helenkq, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:
    straszna wkurwa ;D hehe moja mama mowi ze w ciazy nie da sie ze mna wytrzymac a i owszem czesciej mam ochote udusic meza niz go przytulic ;)

u mnie ok poza strasznymi wzdeciami jest ok nie da sie jednak ukryc ze w ciazy jestem bo juz brzuszek widac ;( w 12 tyg. ech...
    Oj to cudnie, taki malutki brzusio jest najfajniejszy :-)

Malenq lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:

Wczoraj rozmawialiśmy z małżem o naszej pierwszej ciąży i wspominał, że pierwszy trymestr byłam nie do wytrzymania, ale za to w drugim się uspokoiłam i nabrałam takiej ochoty na serduchowanie, że mówi, warto było czekać :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha czemu Twój wykres się nie uaktualnia? Stanął w jednym miejscu i nic nie widać. Jakby się zaciął przed owulką :) Chodzi mi o miniaturę :)

• Asha Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Asha czemu Twój wykres się nie uaktualnia? Stanął w jednym miejscu i nic nie widać. Jakby się zaciął przed owulką :) Chodzi mi o miniaturę :)
    Wlasnie nie wiem , moze sprobuje go wstawic jeszcze raz, moze to pomoze

• Asha Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest teraz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewuszki! :*

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehehe helenq no z brzusiem to masz rację, nie da się ukryć:D:D:D: ale ON jest fantastyczny...ja lubię swój rosnący brzuch hehehehe....

co do wkurwa to jest strasznie....wczoraj chyba za bardzo zadowolona byłam, za szczęśliwa....bo dziś to w drugą stronę....

a małż - a od czego On jest??? przecież od tego żeby się wykrzyczeć :P
    do wkurwa przyczynili się oczywiście teściowie
    bo nawet w moje urodziny musieli telefoniczną szopkę odstawić i pokazać, że Oni są najważniejsi....

ech:-/ chyba pojadę na jakieś łażenie po sklepach, może się uspokoję??

• Asha Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Hej Dziewuszki! :*
    Siemaneczko jak zdroweczko;-)

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Siemaneczko jak zdroweczko;-)
    A dzisiaj rewelacyjnie, muza od rana gra na full a to z radości bo za 4 h moja przyjaciółka wraca :D a jak u Ciebie?

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Wlasnie nie wiem , moze sprobuje go wstawic jeszcze raz, moze to pomoze
    No od razu ładniej wygląda :)

Asha lubi tę wiadomość

• helenkq Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde moze uznacie to za dziwne ale ja nie uwazam zeby ciaza byla tym najpiekniejszym czasem w zyciu kobiety

na poczatku jeszcze nie jest zle... tzn niektóre z nas nie maja zle ;)
    pozniej czekasz na ruchy dzicka, pierwsze kopniecie itp... a pozniej to juz prosisz... kochanie nie w pecherz... albo nie tak mocno... albo skarbie zabierz nozke spod zebra bo mamusia nie moze sie wyprostowac... i to tylko jedno z wielu...

najpiekniejszy czas to jest po porodzie kiedy juz maluszek jest na swiecie ;)

Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Asha Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    A dzisiaj rewelacyjnie, muza od rana gra na full a to z radości bo za 4 h moja przyjaciółka wraca :D a jak u Ciebie?
    Aaaa to eleganco, ze taki humorek dopisuje :-), a u mnie w sumie nic takiego...dzieci sie rodza i babeczki w ciazy ale u mnie w akwarium niestety ;-) wysyp jak jasna cholera znowu...jakbym miala wanne to bym musiala w akwaruim przeksztalcic haha...poza tym juz cycki zaczely mnie bolec...rece opadaja, ledwo brzuch przestal, to teraz cycki zaczely, nic tylko kobieta byc :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Aaaa to eleganco, ze taki humorek dopisuje :-), a u mnie w sumie nic takiego...dzieci sie rodza i babeczki w ciazy ale u mnie w akwarium niestety ;-) wysyp jak jasna cholera znowu...jakbym miala wanne to bym musiala w akwaruim przeksztalcic haha...poza tym juz cycki zaczely mnie bolec...rece opadaja, ledwo brzuch przestal, to teraz cycki zaczely, nic tylko kobieta byc :-(
    Kochanie ale może to właśnie dobry objaw jest... może w tym cyklu zafasolkujesz z Tymi swoimi wymarzonymi, wygranymi bliźnialkami :D

• Asha Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kochanie ale może to właśnie dobry objaw jest... może w tym cyklu zafasolkujesz z Tymi swoimi wymarzonymi, wygranymi bliźnialkami :D
    To norma niestety...tylko to poprostu dolujace wszystko, ze my musimy przez to wszystko przechodzi i tyle...caly miesiac cos boli...zalamka :-(

‹‹ 1156 1157 1158 1159 1160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ