My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:To norma niestety...tylko to poprostu dolujace wszystko, ze my musimy przez to wszystko przechodzi i tyle...caly miesiac cos boli...zalamka
na spokojnie... największy odsetek zachodzenia w ciążę to właśnie wpadki. U mnie lekarz mówił że to może być bariera psychiczna że nie mogłam zajść bo za bardzo chciałam a zdrowi byliśmy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 09:51
-
nick nieaktualnyhelenq moje pierwsze III miesiące ciążu to KOSZMAR był i nadal czekam na TEN piękny i BŁOGOSŁAWIONY stan......
więc JA nie uznaję to co napisałaś za dziwne hehehehe.....
Tamka czekamy na dobre wieści:)
dobra lecę , buziole i tak dobrego humorku jak ma Katja życzęAsha, helenkq, Tamka, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Asha może Ty za poważnie podchodzisz do tego... rozluźnij się w czasie owulki i
na spokojnie... największy odsetek zachodzenia w ciążę to właśnie wpadki. U mnie lekarz móił że to może być bariera psychiczna że nie mogłam zajść bo za bardzo chciałam a zdrowi byliśmy...
Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No co ty...ja juz mam taka olewke ze juz chyba wiekszej to nie mozna miec...ja teraz czekam na inseminacje...zreszta sie nie stresuje bo i tak blizniaki mam miec , co nie? No jak nie jak tak
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Katjaa co za burak... trafisz na lepszego
Tamka nie słyszałam o tych feromonach wcześniej
Asha u Ciebie tylenie ma opcji żeby się nie udało
Ania mam nadzieje, że nie byłaś wczoraj na molo jak ten szaleniec rozjeżdżał ludzi
Katjaa lubi tę wiadomość
-
dzień dobry
łeb mi pęka, niech ta temperatura trochę spadnie bo żyć się nie da w mieście
okresu nadal niet więc wygląda na to, że jutro odwiedzę laboratorium
dzień mam dzisiaj pod znakiem rodziny więc muszę już uciekać, milego dnia Wam życzę
postaram sie wieczorem sprawdzić, co za tematy dzisiaj były na tapecieKatjaa lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:helenq moje pierwsze III miesiące ciążu to KOSZMAR był i nadal czekam na TEN piękny i BŁOGOSŁAWIONY stan......
więc JA nie uznaję to co napisałaś za dziwne hehehehe.....
Tamka czekamy na dobre wieści:)
dobra lecę , buziole i tak dobrego humorku jak ma Katja życzę
kochana ja po pierwszej ciąży stwierdziłam że ciąża jest medialnie stanowczo przereklamowana.... dla mnie jedynym wspaniałym uczuciem w ciąży były ruchy dziecka i widok na USG - nic więcej, reszta to czysta udręka.
Dlatego teraz nie marzyłam o ciąży a o dzidziusiu tuż po porodzieNiestety ciąży nie da się pominąć więc zamykam oczy i czekam aż szybko minie
A jeśli czułaś się paskudnie na początku to poczekaj co będzie pod sam koniec - dla mnie było dwa razy gorzej niż na początkuKrokodylica lubi tę wiadomość
-
polac jej soku
jedyne co dobre w ciazy to swiadomosc ze cierpisz dla dzidziusia i kiedys to sie wreszcie skonczy...
ja ostatnie dwa tygodnie przed porodem biegalam po schodach w ta i spowrotem z byle powodu... i mysle sobie wyjdziesz wreszcie...Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Melduję się na chwilę. Jestem chora od dwóch dni i leżę w łóżku. Mam (chyba) zapalenie zatok i ostry ból głowy oraz ucha już od dwóch dni. Tabletki nie pomagają. Mąż mi ugotował rosół, ale generalnie nic jeść nie mogę, bo mnie na wymioty zbiera. Jeśli do jutra mi bóle nie ustąpią to idę do lekarza, bo może trzeba będzie antybiotyk brać. Buziaki, miłej niedzieli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 10:57
-
Dziendobry wszystkim,
Nie wiedzialam, ze Kroko zafasolkowalamoje gratulacje, ja zdycham z goraca acz w domu jest o wiele lepiej, ale moj pcha mnie nad jezioro a ja bym polezala w domu.. ehh
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny