My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZgredus to to az szkoda opowiadac... naprawde przystojny był... I nic wiecej... moze pusta lale by zbajerowaŁ ale ja jeszcze mam cos pod kopula...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 11:36
Asha, marissith, Tamka, cymcia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Ja po weselu, coś tam pospałam, ale nie za bardzo, bo nadal męczy mnie w nocy potworny ból brzucha (???) i do tego dziś w nocy doszła biegunka.
Jutro zadzwonię do gina umówić się na wizytę. A póki co lecę Was nadrobić, ale to chyba nie będzie łatwe.Katjaa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
hej kochane macham
Widze Kroko testa zrobiła hehe super i masz teraz i bete i test pamiatkowy hehe
u nas ok ja mam cycki jak balony muli mnie rano temp skacze jak oszalała hehe ale jest ok wypoczywam i relaks w 100%Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Zgredus to to az szkoda opowiadac... naprawde przystojny był... I nic wiecej... moze pusta lale by zbajerowaŁ ale ja jeszcze mam cos pod kopula...
Jak było?
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Cześć dziewczyny.
Ja po weselu, coś tam pospałam, ale nie za bardzo, bo nadal męczy mnie w nocy potworny ból brzucha (???) i do tego dziś w nocy doszła biegunka.
Jutro zadzwonię do gina umówić się na wizytę. A póki co lecę Was nadrobić, ale to chyba nie będzie łatwe.a dzisiaj nie moglabys pojsc?
-
Tamka wrote:tak myślę, bo raczej nikt nie robi za kierowcę na weselu, albo się wynajmuje pokój albo bierze taksę, poza tym oni są świeżo po ślubie, ja bym fakty poskładała
Wesele było 30km od domu więc jakoś trzeba było wrócić.A taksa to ciut za daleko.
Wydaje mi się że kilka osób coś zaczęło sobie kombinować w głowach, ale waliłam takie kity że przestali.Asha, marissith, Tamka lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Wesele było 30km od domu więc jakoś trzeba było wrócić.
A taksa to ciut za daleko.
Wydaje mi się że kilka osób coś zaczęło sobie kombinować w głowach, ale waliłam takie kity że przestali.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Smok, ja bym czekała co najmniej do 10 dpo i zrobiła wtedy betę, a jeśli sikańca to co najmniej 14 dpo, to jest moje rozsądne i zachowawcze zdanie
Dokładnie jak Tamka pisze.
Moim zdaniem to wszystko zależy od charakteru. Jak ktoś ma zlewcze podejście to można testować wcześniej. A jak ma Cię załamać widok jednej kreski to po co?zgredka, Tamka lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane! Ja wróciłam z panienskiego. Kaca brak co mnie bardzo bardzo cieszy choć się obawiałam że będzie okrutny bo był barman robiący kolorowe pyszne drinki i dorwalam się do nich jak szalona. Na szczęście jak dotarliśmy do klubu kolo 1 to już nie piłam i o 8 rano alkomat pokazal 0.00
momo1009, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Cześć i czołem
Witam w upalny niedzielny dzień.
Nastka zrób sobie taki napar - inhalację z wody i sody i wdychaj to. Podobno oczyszcza zatoki.
Asha wykastruj te swoje ryby, to się nie będą mnożyć.
Ja dziś normalnie zaspałam na mierzenie tempki, ale za to trochę mi pęcherz odpuścił po urofuraginie.**********************Gang 18+***********************
-
Anuśka wrote:Hi hi no dokładnie... A dzisiaj odsypia weselicho... W sumie to nikt by nic nie wiedział, tylko Krokodylek nasz chciał se popić na weselu więc na wszelki wypadek poszła w piątek na betę
O to to!
I fasol zaskoczył mnie jak łysy fryzjera i sobie nie popiłam.