My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:ja to mam już brzuch..masakra..mam teorie, że przy 2 dziecku brzuch szybciej rośnie..
a i jest jeszcze coś do tego"pięknego okresu ciaży"; jak już Cię maluch nie kopnie, to będziesz mówiła do niego: "no skarbie kopnij mamę choć raz..może byc nawet w żebro, ale kopnij"
też odstaje mi mały brzuszek.
Zawsze przed @ się pojawiał i po znikał, a teraz nie znikł -
Anastazjaaa wrote:Tak kochana na belly jest forum po narodzinach.
Ponadto jest forum brzuszki po 30-stce, czekam tam na was bo bez was tam nudnocymcia, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Kroko, dobra ściemniara jesteś
A nospę możesz spokojnie brać. Ja brałam całą ciążę i to gin mi kazał więc jest bezpieczna
Dzięki Anuśka.
Jutro zadzwonię do gina się umówić na 1 sierpnia to zapytam czy z tymi bólami brzucha przyjść wcześniej czy nie.
Anastazja wszystko możliwe, że się spotkamy.
Ja byłam się "zdrzemnąć" to spałam aż do teraz. -
nick nieaktualnyDzisiaj jakis serialnie ciężki dzień dla mnie.... Duszno jak cholera, cieżko zebrać sie do roboty.... Mam jakiegoś stresa.... I do tego dół jak depresja nadwiślańska.... Siatkówki takos dzisiaj mi cieżko z moja samoocena jest.... Koniecznie muszę sie wziąć za sienie, bo zwariuje
Plan na ten tydzień: ginekolog i podstawowe badania hormonów i całej reszty.... Esh....Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cymcia kochana porób badania, jak będziesz wiedziała na czym stoisz, to na pewno Ci ulży i będziesz miała lepsze samopoczucie. Ja wiedziałam co mi jest i miałam założony plan działania.
Kochana beta nie wskazuje na bliźniaki.
Ale jeden groszek to wystarczające szczęście.cymcia lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Tak kochana na belly jest forum po narodzinach.
Ponadto jest forum brzuszki po 30-stce, czekam tam na was bo bez was tam nudnoAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Dzięki Anuśka.
Jutro zadzwonię do gina się umówić na 1 sierpnia to zapytam czy z tymi bólami brzucha przyjść wcześniej czy nie.
Anastazja wszystko możliwe, że się spotkamy.
Ja byłam się "zdrzemnąć" to spałam aż do teraz.
Koniecznie dzwoń i niech zobaczy czy wszystko jest okNa pewno jest, ale warto się upewnić...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anastazja nawet nie wiedziałam, że jest takie forum..
Ja osobiście, tego tutaj, na marzec nie mogę czytać, bo mam większego doła niż 3 m-ce temu, gdy się starałam o malucha..
ale przy synku korzystałam z forum BabyBoom i z tymi dziewczynami do tej pory rozmawiamy - jesteśmy naprawdę blisko, raz w roku sie spotykamy na weekend z dzieciakami.. naprawdę rewelacja!Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Anastazja nawet nie wiedziałam, że jest takie forum..
Ja osobiście, tego tutaj, na marzec nie mogę czytać, bo mam większego doła niż 3 m-ce temu, gdy się starałam o malucha..
ale przy synku korzystałam z forum BabyBoom i z tymi dziewczynami do tej pory rozmawiamy - jesteśmy naprawdę blisko, raz w roku sie spotykamy na weekend z dzieciakami.. naprawdę rewelacja!konwalianka lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Maaaatkooo dziewczyny jak mi się bzykać.
Ale skurcze macicy chyba nie wskazane, zwłaszcza że boli
Konwalia super, że macie taki kontakt... Bardzo fajny pomysł, żeby się gdzieś na weekend spotykać. Na pewno tematów jest mnóstwo i można sobie pogadać spokojnieAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Chce ci sie?
Chce mi się jak cholera.
Już na rzęsach z małżem chodzimy.
Anuśka dlatego się powstrzymujemy, chcę się wstrzymać z bzykankiem do wizyty u gina, żeby go zapytać, czy można. Tak to bym pewnie się nie zastanawiała, ale że mam takie bóle brzucha to wolę sobie odpuścić, żeby potem sobie nie pluć w brodę. -
Anuśka, nie jest to takie proste..bo jest nas ponad 30 i cieżko tak się ustawić, gdy każda mieszka w innym mieście i kraju, ale udało nam się w tym roku właśnie w maju..min. na tym spotkaniu Tymek złapał ospę
haha.. od kolegi, który przyleciał z Finlandii, a znowu inni wywieźli ją do Włoch i do Szwecji, nie mówiąc o Polsce oczywiście...
kroko - dacie radę.. ja na samym początku miałam "chcicę", ale jakoś od 5 tygodnia i kilku dni - koniec.. zupełnie nie mam parcia i chęci, choć od 2 dni jest nieco lepiej..Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Chce mi się jak cholera.
Już na rzęsach z małżem chodzimy.
Anuśka dlatego się powstrzymujemy, chcę się wstrzymać z bzykankiem do wizyty u gina, żeby go zapytać, czy można. Tak to bym pewnie się nie zastanawiała, ale że mam takie bóle brzucha to wolę sobie odpuścić, żeby potem sobie nie pluć w brodę.
Ale Kroko nie martw się zrobiłam to za CiebieKrokodylica lubi tę wiadomość