My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czaruś, jak klikniesz na zdjęcie, to po prawej stronie pojawi się takie coś - share your photo czy jakoś tak i tam masz kilka opcji - kliknij w paseczek gdzie jest napisane IMG, skopiuje się i kliknij tutaj prawym - wklej
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:no to... tego, ekhm, ucięłam sobie drzemkę, wstalam i jak lunatyczka podeszłam do szuflady, wyjęłam, co miałam wyjać i siknęłam
http://i1302.photobucket.com/albums/ag127/najkati/test_zpsad342eac.jpg
Ależ się ciesze coraz nas więcejTamka lubi tę wiadomość
-
oj, ja już się produkowałam w temacie ale mogę jeszcze raz
staraliśmy się równo rok, zrobiliśmy już różne badania, wszystko ok, miałam lekko podwyższoną prolaktynę więc w poprzednim cyklu dostalam mastodynon i byłam teraz na monitoringu, nowy gin powiedział, że to może konsekwencja skrócenia szyjki macicy - źle się może zrosła i dlatego nie mogę zajść naturalnie, więc zaczęliśmy myśleć o inseminacji, aha - mam również niedoczynność tarczycy i Hashimoto
ale okazuje się, że chyba wszystko jest jednak z nami ok, tylko potrzebowaliśmy czasu... a ja bardzo szybko się spięłam
a małż mówi, że zrobiłam to specjalnie, żeby nie pomagać mu w przeprowadzceAsha, Anastazjaaa, Krokodylica, marissith, cymcia, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No to kobietki tradycyjnie historie staran prosimy...obie
hmmm u mnie historia jest krótka i niezbyt ciekawa.
pierwszy cykl na spontanie - brak efektów
drugi - to samo.
trzeci z testami owulacyjnymi - negatywnymi
czwarty (obecny) z testami owu, badaniami moich hormonów z włączeniem magnezu z wit. B6 . Oczywiście tradycyjnie z wiesiołkiem i folikiem.
to tak pokrótce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 19:47
Asha, cymcia lubią tę wiadomość