My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziękuję dziewczynki , ufff, trochę mi zajęlo zebranie się w sobie i zrobienie tego testu, dziękuję Wam za wyrozumiałość
i trzymam kciuki za lipiec, sierpień i ewentualnie wrzesień - wszystkie mają być zakropkowane do tego czasu!
a teraz - szczęście szczęściem ale pies sikać musiwięc spadam ale postaram się jeszcze zajrzeć później
buźkaAnastazjaaa, CzaryMary, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Kroko, imprezę zrobimy
ale kurcze, nie wierzę, szok, a tak plakałam dwa tygdonie temu, jak mi ten babsztyl odmówił badań do inseminacji, było mi tak okropnie źle, a tu taki finał!
i to plamienie, no IDENTYCZNE jak co miesiąc, takie brązowe smugi, ZAWSZE takie miałam
Tamka ja mam co noc bóle małpowe które mi spać nie dają.
A temu babsztylowi idź teraz w pysk rzuć tym testem Twoim.Tamka lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:eee u mnie to takie to niewyrazne. okres dopiero powinien przyjsc w czwartek, ale nie wytrzymałam i siknełam dzisiaj, nie spodziewając się żadnej rewelacji
CzaryMary Ty też? Jeeeejuuuu super!!!! Gratuluję)))
To teraz kto będzie odważny i odnajdzie naszą listę ciężarówek?CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka wrote:dziękuję dziewczynki , ufff, trochę mi zajęlo zebranie się w sobie i zrobienie tego testu, dziękuję Wam za wyrozumiałość
i trzymam kciuki za lipiec, sierpień i ewentualnie wrzesień - wszystkie mają być zakropkowane do tego czasu!
a teraz - szczęście szczęściem ale pies sikać musiwięc spadam ale postaram się jeszcze zajrzeć później
buźka
Tamuś dobre 10 min "ryczałam" ze szczęścia....mężu komplet chusteczek musiał dostarczyć.....
Kochanie tak bardzo się cieszę, razem z Kroko zapewniłyście że moich 30stych urodzin nie zapomnę heheheh jedna testowała dzień przed, druga dzień po....
a teraz czas na życzenia:
abyś te pierwsze III miesiące przeżyła bez negatywnych dolegliwości, kolejne IIImieś aby energia i pozytywizm Cię nie opuszczały:) a ostatnie III aby zleciały bardzo, bardzo szybciutko:)
bądź spokojna, wysypiaj się, dbaj o Was i WSZYSTKIEGO naj naj naj naj MAMUSIU:)Krokodylica, Anastazjaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:oj, ja już się produkowałam w temacie ale mogę jeszcze raz
staraliśmy się równo rok, zrobiliśmy już różne badania, wszystko ok, miałam lekko podwyższoną prolaktynę więc w poprzednim cyklu dostalam mastodynon i byłam teraz na monitoringu, nowy gin powiedział, że to może konsekwencja skrócenia szyjki macicy - źle się może zrosła i dlatego nie mogę zajść naturalnie, więc zaczęliśmy myśleć o inseminacji, aha - mam również niedoczynność tarczycy i Hashimoto
ale okazuje się, że chyba wszystko jest jednak z nami ok, tylko potrzebowaliśmy czasu... a ja bardzo szybko się spięłam
a małż mówi, że zrobiłam to specjalnie, żeby nie pomagać mu w przeprowadzce
Właśnie a małż od razu widział test? Jak jego reakcja? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny