My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Tamka, kochanie w końcu się doczekałaś! Gratuluję! Piękna, gruba krecha na teście
CzaryMary, gratuluję! Ależ pędzicie dziewczyny. Niedługo ja sama na tym wątku zostanę i będę gadać sama do siebie
Nasturcja jeszcze ja będębo ja powiedziałam Ani84 że czekam z ciążą na nią
-
Nasturcja wrote:Tamka, kochanie w końcu się doczekałaś! Gratuluję! Piękna, gruba krecha na teście
CzaryMary, gratuluję! Ależ pędzicie dziewczyny. Niedługo ja sama na tym wątku zostanę i będę gadać sama do siebie -
Nasturcja wrote:Tamka, kochanie w końcu się doczekałaś! Gratuluję! Piękna, gruba krecha na teście
CzaryMary, gratuluję! Ależ pędzicie dziewczyny. Niedługo ja sama na tym wątku zostanę i będę gadać sama do siebie
Ej no co Ty.... Zostanę z TobąJa mam wakacje od starań w tym cyklu, więc nigdzie się nie wybieram
CzaryMary gratulacje ogromne i Tamka jeszcze raz gratulujęSUPER
CzaryMary, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny szalejecie, zaraz z 3 zaciążonych miesięcznie przejdziemy na 3 dziennie.
Gratuluje Tamuś i CzaryMary, dużo spokoju i zdrowia Wam życzę.
Tamka było trzeba jeszcze z tydzień sie powypierać i nie robić testu to oże by były 4 kreski na bliźniaki
Normalnie przez tą kumulzcje ciąż, aż zaczynam wierzyć że i ja 2 krechy zobaczę niedługo.CzaryMary, Malenq, Lili83, Tamka, Kropka_1, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, czlowiek wyjdzie na pare h, a tu dwie kolejne ciąze
GRATULACJE
Jutro bede ogladac wasze wykrest, teraz łoje u znajomych w domku na wsi
A w ogole caly dzien boli mnie jajnik i to tuz po okresie dziwne rzeczyTamka, Krokodylica, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochane jeszcze raz moje WIELKIE GRATULACJE....
uciekam bo i mnie oczka się zamykają
tak bardzo się cieszę.....
a jeszcze meska od siostrzeńca dostałam, że znowu w medalami (złotymi i srebrnymi) wróci do domku:) - same dobre wiadomości:)Tamka, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Mariss miałam się ciebie pytać o macę, bo mówiłaś, że mężowi kupiłaś. To jest korzeń czy w proszku? Jak to się je? Posypuje się np.ziemniaki tym i je czy jak?
No i najważniejsze - widzisz poprawę? -
nick nieaktualnyOj, mojemu małżowi lepszy apetyt nie potrzebny
117 kg żywej wagi więc musi schudnąć, ale problemy z impotencją czasem są. Zwłaszcza kiedy często serduszkujemy. Wiadomo, cukrzyca...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 21:20
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka- moja kochana GRATULACJE
bosh- jaka ja dumna jestem, że mój zieleniak tak dobrze prosperujehihihi ZIELONO MIIIIIIII
aaaaa i Czary Mary teżGRATULACJE !!!!
normalnie nie mogę niooooWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 21:23
zgredka, Tamka, Katjaa, Krokodylica, CzaryMary, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Oj, mojemu małżowi lepszy apetyt nie potrzebny
117 kg żywej wagi więc musi schudnąć, ale problemy z impotencją czasem są. Zwłaszcza kiedy często serduszkujemy. Wiadomo, cukrzyca...
-
dziękuję, dziękuję, pies się wysikał więc jestem na chwilę
mężu się popłakał , bo wstalam jak zmobi, poszlam do łazienki, chwyciłam test, poszlam siknać, wyszłam z trzesącymi się rękoma, odłożylam test na umywalce, poszłam do kuchni pogapić się przez okno, po minucie wróciłam do lazienki, wzięłam test, zatkało mnie i na wdechu weszłam do sypialni i mówię - udało się, a on - co?? więc mu pokazałam test, a on - tak ma być? to TAK ma wyglądać?? ja mówię - tak, no to mnie chwycił w ramiona i się popłakal, uffNasturcja, cymcia, marissith, Kropka_1, Krokodylica, Katjaa, Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
ale ale - odnośnie proroczych snów to coś w tym jest, pamiętacie jak ok, tydzień temu pisałam, że przyśniło mi się, że robię betę i jest wynik 400??? kurcze, to był strasznie dziwny sen
a u Krokosia też przeciez kuzynka wyśniłacymcia, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Nie wiem czy większy apetyt to od macy, mój akurat waży 70 kg przy 190 cm wzrostu więc masy mógłby nabrać, ale libido powinno od macy wzrosnąć.
Zobaczymy. Popytam o tą macę w chińskiej dzielnicy. Oni tam mają różne specyfiki.