My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Tamuś dobre 10 min "ryczałam" ze szczęścia....mężu komplet chusteczek musiał dostarczyć.....
Kochanie tak bardzo się cieszę, razem z Kroko zapewniłyście że moich 30stych urodzin nie zapomnę heheheh jedna testowała dzień przed, druga dzień po....
a teraz czas na życzenia:
abyś te pierwsze III miesiące przeżyła bez negatywnych dolegliwości, kolejne IIImieś aby energia i pozytywizm Cię nie opuszczały:) a ostatnie III aby zleciały bardzo, bardzo szybciutko:)
bądź spokojna, wysypiaj się, dbaj o Was i WSZYSTKIEGO naj naj naj naj MAMUSIU:)cymcia, Malenq lubią tę wiadomość
-
cymcia wrote:Tamuś - jak sobie wyobrażam takie inymne chwile i jak faceci reagują to też się wzruszam
to jest cudowne jakie oni potrafią mieć emocje
cymcia lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Tamus i CzaryMary Gratuluję!!!! :*
Tamuś a widzisz wyśniłam Ci tę ciążę... teraz musisz spełnić swoją obietnicę i casting na męża proszę!!!
holender, Katja, no kurka wodna muszętylko jak to zrobić? w Kostrzynie nikogo nie znam
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to teraz tak, po głębokiej analizie tego, co było inaczej w tym miesiącu, poza tym, że byłam na 100% przekonana, że się NIE udało, to ten Mastodynon przez cały cykl, bo zaczęłam w połowie poprzedniego, odstawienie duphastonu no i osławiona joga juz trzeci miesiąc, tak piszę bo pamiętam, że którejś tu wyszła podwyższona prolaktyna - mastodynon ją obniża , ja miałam prolaktynę koło 28, to jest lekko za dużo
aaa, no i to, co już pisał Krokodyl - były dwa takie seksy co mnie z butów wysadziłyi to były akurat TE najbliżej owu
cymcia, marissith, Krokodylica, CzaryMary, Malenq lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/2b4090d464922c2c9748c44804cd1273.jpg
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:no to teraz tak, po głębokiej analizie tego, co było inaczej w tym miesiącu, poza tym, że byłam na 100% przekonana, że się NIE udało, to ten Mastodynon przez cały cykl, bo zaczęłam w połowie poprzedniego, odstawienie duphastonu no i osławiona joga juz trzeci miesiąc, tak piszę bo pamiętam, że którejś tu wyszła podwyższona prolaktyna - mastodynon ją obniża , ja miałam prolaktynę koło 28, to jest lekko za dużo
aaa, no i to, co już pisał Krokodyl - były dwa takie seksy co mnie z butów wysadziłyi to były akurat TE najbliżej owu
Kurczę to dobrze, że odstawiłam dupkaW tym cyklu nie biorę, będę czysta
cymcia, Tamka lubią tę wiadomość
-
chyba musze czesciej znikac bo co znikne to nowa zaciazona
a my wrocilismy poznije bzyku bzyku na patyku na przywitanie w domku
oczywisci najpierw dopiescilismy Kami i Kajtusia
wiecie co ja stwierdzam ze chyba serio odpuscilam.zero mierzenia..nawet mnie juz nie ciekawi ten wynik z genetyki mialam zadzwonic ale jakos tak oddalamy to ..
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:Takie poświęcenie w tym wypadku to pikus kochana
co więcej na belly friend jest takie śmieszne narzędzie, które pokazuje wagę docelową w ciąży, u mnie jest 75 kg... jak to zobaczyłam to spadlam z krzesla, moj maks to 60 kg, kiedyś mi się tak zdarzyło.. ale mogę ważyć i 75 kg!! oby fasol byl zdrowy, na swoim miejscu i dołączył do nas za 9 miesięcy!Smoczyca1, cymcia, Malenq lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Kochanie żatruje!!!! jak ma sie trafic to się trafi... Gratuluję!!! (krosno nie kostrzyn)
CzaryMary to była klapa nie randka...!
no tak, jasne, że Krosno, się mi pomieszało
to będę wspierać telepatycznie i naprowadzać atrakcyjnych mężczyzn na Twój ślad
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:no ba! wcale, a wcale mnie to nie martwi
co więcej na belly friend jest takie śmieszne narzędzie, które pokazuje wagę docelową w ciąży, u mnie jest 75 kg... jak to zobaczyłam to spadlam z krzesla, moj maks to 60 kg, kiedyś mi się tak zdarzyło.. ale mogę ważyć i 75 kg!! oby fasol byl zdrowy, na swoim miejscu i dołączył do nas za 9 miesięcy!
A kochanego ciałka nigdy za wiele;) potem spacery, bieganie z a maluchem zrzucisz w mgnieniu okaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 22:05
Tamka lubi tę wiadomość