My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoj chłop dzisiaj stwierdził, ze na forum dzieci sie nie dorobimy i trzeba brykać
wiec było brykanie
a jak powiedziałam, ze Krokos bryka codziennie i to jeszcze dwa razy, to tylko powiedział WIDZISZZZZZZZZZ
Nastka, bedzie dobrzemasz śliczny avatarek i zobaczysz, ze szybciutko zaskoczysz przy zmianie otoczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 23:10
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Też tak myślę Kroko i Aniu, bo mu obiecałam, że nie będę prowadzić wykresów i analizować, bo i on zagląda i się nakręca. A jak mu pokazywałam wykresy innych dziewczyn i że tyle serduszek tam było, to chodził smutny, że on tyle razy nie może. Nie powinnam mu była pokazywać i go zdołowałam, a zupełnie nie chciałam.
Oczywiście trzymam kciuki za resztę dziewczyn, żebyśmy wszystkie w końcu zafasolkowały i spotkały się na porodówce. Jeszcze ciut ponad miesiąc i wyprowadzamy się stąd i powiem wam szczerze - pomimo super zarobków męża, tak naprawdę my tu byliśmy nieszczęśliwi. Żaden kraj nie działał na nas tak przygnębiająco jak Filipiny. Na to mieszkanie wręcz patrzeć już nie mogę. Pieniądze to nie wszystko. Skusiła nas dobra pensja dla męża, ale jednak energia i całe szczęście z nas uciekło przez te 1.5 roku.
Mam nadzieję, że mi się mój mąż podreperuje i znowu będzie tym radosnym i pełnym energii chłopakiem a nie smutnym i zmęczonym życiem "staruszkiem".
Buziaki :*
Kochana wieszczę Wam dzidziusia w nowym miejscu, po przeprowadzce.
A my będziemy tu ciągle czekać na Ciebie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Moj chłop dzisiaj stwierdził, ze na forum dzieci sie nie dorobimy i trzeba brykać
wiec było brykanie
a jak powiedziałam, ze Krokos bryka codziennie i to jeszcze dwa razy, to tylko powiedział WIDZISZZZZZZZZZ
Nastka, bedzie dobrzemasz śliczny avatarek i zobaczysz, ze szybciutko zaskoczysz przy zmianie otoczenia
Weź, teraz nic, posucha.
A już nas tak nosi że ojoj. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny