My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Kroko bo naprawdę po głowie dostaniesz....nie świruj, jesteś w ciąży koniec kropka!!!!!!!!!!!!!!!! po jakiego groma sikasz i sikasz...hehehe skarbie to już postanowione - będziesz mamusią
Malenq bo miałam w domu dwa testy więc siknęłam, chciałam zobaczyć czy kreska będzie ciemniejsza. Nic złego nie zrobiłam.
Zrobię tą betę, zaraz się zbieram do labka.Malenq, Smoczyca1, marissith lubią tę wiadomość
-
A bo pani w labku mi tak nagadała z taką groźna miną, że to jeszcze trzeba powtórzyć, czy beta przyrasta, bo z tym zagnieżdżeniem to różnie bywa.
Jak by mi chciała powiedzieć że to jeszcze nie pora na radość.
To chciałam sobie testem sprawdzić czy tego hcg jest więcej, ale mi nie wyszło. -
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Malenq bo miałam w domu dwa testy więc siknęłam, chciałam zobaczyć czy kreska będzie ciemniejsza. Nic złego nie zrobiłam.
Zrobię tą betę, zaraz się zbieram do labka.
Jaka oszczędna. Czekamy na wieści -
Cześć poniedziałkowo
CzaryMary, wspieram Kochana i trzymam kciuki
Ale fajnie o tej porze gdy nie ma jeszcze upału i rześkie powietrze, chwilo trwaj
Mnie nikt nie naśladuje widzę, zero bet, jeden testMalenq, Katjaa, Krokodylica, Tamka, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Cześć poniedziałkowo
CzaryMary, wspieram Kochana i trzymam kciuki
Ale fajnie o tej porze gdy nie ma jeszcze upału i rześkie powietrze, chwilo trwaj
Mnie nikt nie naśladuje widzę, zero bet, jeden test
heheh u mnie powiedziałabym, że nawet zimno z rana jest - 14C - ale się rozkręca.....
hehehe no Ciebie to nikt nie przebije....ja po prostu musiałam heheh zrobić tą jedną betęprzymus wewnętrzny nastąpił....
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Ja wczoraj odpusciłam forum, bo niedziela, maż na film zawołał..a tu takie newsy?!
Dziewczyny!- Tamka i Czary mary - gratuluję Wam bardzooooo i jeszcze bardziej..
<zapraszam marcówki na forum babyboom marcóweczki 2015>
bardzo się cieszę, Tamka - dobrze, że przyśniło Ci się, że masz zrobić ten test
Czary Mary - będzie dobrze, nic się nie dzieje jeszcze złego.. bólejak na @ będą Ci towarzyszyć całą ciążę, a na plamienie - luteina; jedz do lekarza!
Nasturcja - masz wspaniałego męża i bardzo dobrze robiłaś..mój po 2 m-cach analiz, bardzo ale to bardzo się rozczarowywał.. zwłaszcza gdy detektor wskazywał 70% na test a tu nic.. naprawdę coś w tym jest, że warto odpuścić i zrewidować myśli..
Ania - gdy już zdecydujesz się odebrać wyniki, podziel się..
Jaki jest plan na ten tydzień? Jak to z tym testowaniem?
ja już w pracy..
a i oświadczam, że wróciło moje libido z wakacji - yeah; mąż jest przeszczęśliwy, bo on typ, ze mógłby i 3 razy dziennieSmoczyca1, Katjaa, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:heheh u mnie powiedziałabym, że nawet zimno z rana jest - 14C - ale się rozkręca.....
hehehe no Ciebie to nikt nie przebije....ja po prostu musiałam heheh zrobić tą jedną betęprzymus wewnętrzny nastąpił....
A z testem...to gdy zobaczyłam tą dosyć tłustą krechę na pierwszym to nie czułam potrzeby żeby powtarzać
U mnie jeszcze chwilka tej względnej rześkości i upalisko i męczarnia znowuMalenq lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:A u mnie również całkiem chłodno i przyjemnie jeszcze, ale już widzę te 32 stopnie oczami wyobraźni ehhh
I w ogóle jakoś fatalnie się czuje, chyba @ czai się za rogiem
Buuuuuuuuuuuu
ech, jak grochem o ścianę.. jaka @.. sama dobrze wiesz, że taki objaw to też objaw..a przy twoich tempkach to ja jej nie widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 08:57
Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:ech, jak grochem o ścianę.. jaka @.. sama dobrze wiesz, że taki objaw to też objaw..a przy twoich tempkach to ja jej nie widzę
Kochana dzięki albo nie dzięki za dobre wróżby ale staram się nie nakręcaćKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziewczęta, jest jeszcze jedno "legalne" miejsce na lipiec na liście ciężarówek :)Za resztę miejsc lipcowych pobierany będzie haracz
Może to jakoś zmobilizuje i przyspieszy sprawę
Malenq, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A w ogóle to dzień dobry
Trochę Was nadrobiłam...
CzaryMary szybciutko do gina po jakąś lutkę lub dupka...
Nenaaa u nas też hiszpańskie temperatury w dzień, ale za to w nocy masakryczna burza w łódzkim była i spać nie mogłam.Nenaaa, Katjaa lubią tę wiadomość