My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Dziewczęta, jest jeszcze jedno "legalne" miejsce na lipiec na liście ciężarówek :)Za resztę miejsc lipcowych pobierany będzie haracz
Może to jakoś zmobilizuje i przyspieszy sprawę
a duży ten haracz jak coś?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Smoczyca no haracz jak haracz musi być podzielony na wszystkie ciężarówki...więc kochana dawaj, dawaj....załapiesz się w lipcu:)
Ale mam pytanie do mamusiek które na początku miały mdłości. Zapytam wprost bez owijania w bawełnę ;)wymiotowałyście jak ten kot? Czy po prostu Was mdliło? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:ooooooo to dobre rozwiązanie wystarczy "tylko" zajść
Ale mam pytanie do mamusiek które na początku miały mdłości. Zapytam wprost bez owijania w bawełnę ;)wymiotowałyście jak ten kot? Czy po prostu Was mdliło?
najpierw miałam MEGA mdłości.....dopiero po jakimś miesiącu doszły wymioty:)
a teraz póki co, mam spokój, tylko czasami "ślinotoku" dostaję...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:ooooooo to dobre rozwiązanie wystarczy "tylko" zajść
Ale mam pytanie do mamusiek które na początku miały mdłości. Zapytam wprost bez owijania w bawełnę ;)wymiotowałyście jak ten kot? Czy po prostu Was mdliło? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:najpierw miałam MEGA mdłości.....dopiero po jakimś miesiącu doszły wymioty:)
a teraz póki co, mam spokój, tylko czasami "ślinotoku" dostaję...Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:ehhhhh widzisz konwalianka to ja już się nie wyrobię w lipcu
a duży ten haracz jak coś?
ej, no ja wymnożyłam, jakieś milion postów temu, że ma być 9 zaciażonych, bo przecież 3 w maju, 3 w czerwcu, no to ew. może być 3x3= 9, więc lista moze pozostać otwarta..
mnie mdli, tylko mdli..ew. mi się cofa i odbija..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 09:14
Smoczyca1, Malenq lubią tę wiadomość
-
CLOnówka22 wrote:bo ja już nie rozumiem tego wszystkiego ;d za dużo na OVU siedzę ;d
Wydaje mi się że u Ciebie za wcześnie na owulkę jeszcze. Pęcherzyk potrzebuje ok 12-20dni żeby dojrzeć
A przed owulką często tempka spada i rośnie
Więc luzzz
-
buenos dias , dotarłam z labu, wyniki po południu choć nie wiem czy uda mi się odebrać, ale strzeliłam głupotę bo zaraz po wyjściu zauważyłam na horyzoncie mój autobus i uskuteczniłam sprint totalny
po czym dopiero w autobusie zamarłam ... kurczę, muszę jakoś zakodować w głowie żeby nie robić takich głupot! teraz siedzę jak na szpilkach czy nie zaszkodziłam kropce, tfutfutfu
weszłam też na stronkę mojej jogi i nie chcą mnie widzieć do końca 12 tygodnia, później mogę zacząć znów chodzić
ok, streściłam się, teraz wracam na 1204 stron bo tam zostałamKatjaa, Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Nie stresuj się kobietko
Wydaje mi się że u Ciebie za wcześnie na owulkę jeszcze. Pęcherzyk potrzebuje ok 12-20dni żeby dojrzeć
A przed owulką często tempka spada i rośnie
Więc luzzz
W piątek mam dop monitoring.mam nadzieje że sie wszystko wyjaśni