My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ehhhhh widzisz konwalianka to ja już się nie wyrobię w lipcuNenaaa wrote:Dziewczęta, jest jeszcze jedno "legalne" miejsce na lipiec na liście ciężarówek :)Za resztę miejsc lipcowych pobierany będzie haracz
Może to jakoś zmobilizuje i przyspieszy sprawę 

a duży ten haracz jak coś?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ooooooo to dobre rozwiązanie wystarczy "tylko" zajśćMalenq wrote:Smoczyca no haracz jak haracz musi być podzielony na wszystkie ciężarówki...więc kochana dawaj, dawaj....załapiesz się w lipcu:)

Ale mam pytanie do mamusiek które na początku miały mdłości. Zapytam wprost bez owijania w bawełnę ;)wymiotowałyście jak ten kot? Czy po prostu Was mdliło? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:ooooooo to dobre rozwiązanie wystarczy "tylko" zajść

Ale mam pytanie do mamusiek które na początku miały mdłości. Zapytam wprost bez owijania w bawełnę ;)wymiotowałyście jak ten kot? Czy po prostu Was mdliło?
najpierw miałam MEGA mdłości.....dopiero po jakimś miesiącu doszły wymioty:)
a teraz póki co, mam spokój, tylko czasami "ślinotoku" dostaję...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tylko mulenie Smoczku, u mnie zaczyna się późnym popołudniem zwykleSmoczyca1 wrote:ooooooo to dobre rozwiązanie wystarczy "tylko" zajść

Ale mam pytanie do mamusiek które na początku miały mdłości. Zapytam wprost bez owijania w bawełnę ;)wymiotowałyście jak ten kot? Czy po prostu Was mdliło?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No dobra to zaczynam się denerwować, bo chyba mnie coś mdli na żołądku ale wytłumaczyłam sobie że to po wczorajszym grillu więc czekamMalenq wrote:najpierw miałam MEGA mdłości.....dopiero po jakimś miesiącu doszły wymioty:)
a teraz póki co, mam spokój, tylko czasami "ślinotoku" dostaję...
nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:ehhhhh widzisz konwalianka to ja już się nie wyrobię w lipcu

a duży ten haracz jak coś?
ej, no ja wymnożyłam, jakieś milion postów temu, że ma być 9 zaciażonych, bo przecież 3 w maju, 3 w czerwcu, no to ew. może być 3x3= 9, więc lista moze pozostać otwarta..
mnie mdli, tylko mdli..ew. mi się cofa i odbija..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 09:14
Smoczyca1, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Nie stresuj się kobietkoCLOnówka22 wrote:bo ja już nie rozumiem tego wszystkiego ;d za dużo na OVU siedzę ;d
Wydaje mi się że u Ciebie za wcześnie na owulkę jeszcze. Pęcherzyk potrzebuje ok 12-20dni żeby dojrzeć
A przed owulką często tempka spada i rośnie
Więc luzzz
-
buenos dias , dotarłam z labu, wyniki po południu choć nie wiem czy uda mi się odebrać, ale strzeliłam głupotę bo zaraz po wyjściu zauważyłam na horyzoncie mój autobus i uskuteczniłam sprint totalny
po czym dopiero w autobusie zamarłam ... kurczę, muszę jakoś zakodować w głowie żeby nie robić takich głupot! teraz siedzę jak na szpilkach czy nie zaszkodziłam kropce, tfutfutfu 
weszłam też na stronkę mojej jogi i nie chcą mnie widzieć do końca 12 tygodnia, później mogę zacząć znów chodzić
ok, streściłam się, teraz wracam na 1204 stron bo tam zostałam
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheeh może faktycznie za szybko podniosłam alarm hehehe ;dAnuśka wrote:Nie stresuj się kobietko
Wydaje mi się że u Ciebie za wcześnie na owulkę jeszcze. Pęcherzyk potrzebuje ok 12-20dni żeby dojrzeć
A przed owulką często tempka spada i rośnie
Więc luzzz
W piątek mam dop monitoring.
mam nadzieje że sie wszystko wyjaśni